Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman
Be om ett reseförslag Victor och hens kollegor ser fram emot att skräddarsy din resa tillsammans med dig efter dina önskemål.

Victors researrangör Din partner för aktiva resor med oförglömliga äventyr!

16 omdömen
Huong har stor talang och kunskap vad det gäller att planera resor. Hon har jobbat på flertalet resebyråer i Vietnam och har en solid bakgrund inom turism. Huong är nyfiken och älskar själv att resa och att lära om nya kulturer. Hon tar med sig denna passion i sitt arbete där hon skapar resor som ger minnen för livet.
Medlem hos Evaneos sedan 3 år tillbaka
Researrangören grundades: för 19 år sedan

Omdömen från resenärer

16 recensioner av Evaneos reseforum
Kommunikation med reseexperten
Rutten (tempo, etapper)
Mottagande och professionalism
Guide
Resedokument
Boenden
Transport
Förhållande mellan pris och kvalitet
Sortera efter:
Från nyast till äldst
Visa:
 • Malou
  Malou
  11 februari 2018
  Fördelar:
  Upplägget av resan
  Nackdelar:
  Resplanen innehöll information som inte stämde.
  Hur:
  Vi började vår resa med ett antal olika besök i norra Vietnam, med start i Hanoi. Det var otroligt intressant och vår guide var mycket duktig. Vi tyckte om upplägget där vi varvade boendet mellan hote...Vi började vår resa med ett antal olika besök i norra Vietnam, med start i Hanoi. Det var otroligt intressant och vår guide var mycket duktig. Vi tyckte om upplägget där vi varvade boendet mellan hotell, homestay , lodge och båt. Efter en vecka flög vi till Saigon och tillbringade ett par dagar i Mekong området. Även där hade vi en jätte duktig guide och vi var mycket nöjda med boendet. Sedan bar det av till Phu Quoc med sol och bad. Vi tyckte mycket om vår resort, bra boende, god mat och bra strand. Enda negativa med boende var de otroligt hårda madrasserna. I övrigt var vi inte så imponerade av ön, det är otroligt nedskräpat. Överlag är vi väldigt nöjda med vår resa och kan definitvit rekommendera det här sättet att resa.Läs mer

 • Olaf
  Olaf
  22 mars 2019
  Tyvärr, det här omdömet är inte tillgängligt på ditt språk