Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Venezuela

Din skräddarsydda rundresa i Venezuela
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Venezuela som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå

Börja planera din resa i Venezuela

Upptäck Venezuela med Evaneos

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda resebyråer i Venezuela som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokal resebyråer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Venezuela. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Så går det till att boka en resa via Evanoes

  • Kom i kontakt med en lokala experten från en av våra resebyråer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan".
  • Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig. 
  • Du diskuterar med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.
  • Om du vill gå vidare och boka din resa skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform 

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med den lokala experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare. 

När man bokar med en lokal resebyrå via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt! 

Vi finns här om du har frågor eller funderingar per mail Kontakta@evaneos.se eller på telefon 08 44 63 28 19. 


En guid till Venezuela

Efter dina långa resa till Venezuela kommer du bara längta efter en sak, att få upptäcka detta förvånande och vackra land! Vad skulle kunna vara härligare än att dyka rakt ned i det turkosa vattnet längs den karibiska kusten eller strosa långsamt på en milslång kritvit sandstrand? Från kakaoplantagen till den söta fiskebyn Choroni och vidare via öde öar omgivna av orörda korallrev, här kommer du känna dig som i en annan värld. Kanske stöter du till och med på en grupp delfiner!

Vill du fortsätta din rundresa i Venezuela med att upptäcka städer så föreslår vi Merida, en studentstad känd för sin dynamiska stämning. Åk upp med världens högsta linbana till toppen av berget Bolívar, den högsta punkten i hela landet. Missa inte heller att utforska de färgglada gatorna i Ciudad Bolívar. Dess historiska center kommer visa dig den oersättliga roll som Venezuelas ”befriare”, Simon Bolívar haft för landet och hade för dess frigörelse.

Avsluta din resa med att få en smak av Venezuela, lokalt kaffe och choklad. Längtar du istället för pulshöjande upplevelser så finns här ingen brist, ett dyk i Los Roques eller forsränning på Acequiasfloden kommer ge dig den adrenalinkick du söker.

Andra länder som du kanske gillar