Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Uzbekistan

Resor till Uzbekistan

Din rundresa Uzbekistan skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor Uzbekistan

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Uzbekistan?

Uzbekistan - ett fascinerande land rikt på uråldrig tradition och sällsynt orörda landskap. Landet har sett både mongoliska och persiska rikets uppgång och fall och en viktig etapp på Silkesvägen och är hem till många häpnadsväckande historiska skatter från sitt mångkulturella förflutna. Allt från den vackra madrassan (koranskolan)i Buchara till arkitektoniska pärlor från Timurid dynastin I Khiva Kenaten. På den här platsen, i hjärtat av öknen, v... Uzbekistan - ett fascinerande land rikt på uråldrig tradition och sällsynt orörda landskap. Landet har sett både mongoliska och persiska rikets uppgång och fall och en viktig etapp på Silkesvägen och är hem till många häpnadsväckande historiska skatter från sitt mångkulturella förflutna. Allt från den vackra madrassan (koranskolan)i Buchara till arkitektoniska pärlor från Timurid dynastin I Khiva Kenaten. På den här platsen, i hjärtat av öknen, verkar tilden ha stått still. Här kommer du verkligen att känna historiens vingslag. Landet erbjuder även många chanser till utflykter, vandra till fots eller förflytta dig på kamelrygg genom landskapet och se djurlivet, som trots torkan, är spännande och exotiskt.Under en vandring över stapper och berg kommer du att ha möjligheten att se gaseller, skorpioner, lodjur, bergsgetter och med lite tur den ovanliga snöleoparden i deras naturliga miljö. Se mer

Omdömen från våra resenärer som rest till Uzbekistan

4.7/5
1 omdöme
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Uzbekistan

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvaldaresearrangörer i Uzbekistansom kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokalaresearrangörerskaparrundresor som är 100% skräddarsyddaefter dig som resenär ochdu kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap ochlokala expertisskapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen attuppleva det riktiga Uzbekistan.De vet hur man planerar en resa där varje resenärfår ut det mesta av sin semester. För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg attallt går att anpassa efter dig!

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage