Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Uruguay

Din rundresa i Uruguay skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Uruguay

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Uruguay?

Mitt emellan Brasilien och Argentina ligger Uruguay. Här är kulturen sydamerikansk med en stark anstrykning av europeiskt arv. Huvudstaden Montevideo med dess art deco-arkitektur är i sig värt en omväg, men det är på kusten och i de många små städerna i inlandet som du finner landets själva essens. På Atlantkusten, 15 mil öster om huvudstaden, ligger berömda badorten Punta del Este, känd som Sydamerikas Saint Tropez. Den här lilla staden fullkoml... Mitt emellan Brasilien och Argentina ligger Uruguay. Här är kulturen sydamerikansk med en stark anstrykning av europeiskt arv. Huvudstaden Montevideo med dess art deco-arkitektur är i sig värt en omväg, men det är på kusten och i de många små städerna i inlandet som du finner landets själva essens. På Atlantkusten, 15 mil öster om huvudstaden, ligger berömda badorten Punta del Este, känd som Sydamerikas Saint Tropez. Den här lilla staden fullkomligt exploderar i rörelse och liv under sommarsäsongen, både vad gäller population och det kulturella utbjudet, som blommar ut med otaliga event och festivaler. På samma kust hittar du fiskebyn Cabo Polonio ett perfekt exempel på de orörda och vilda miljöerna som Uruguay bjuder på. Den här fridfulla platsen finns ett av kontinentens viktigaste marina reservat, hem till sälar, sjölejon och sjöelefanter. I Rochadepartementet ligger också nationalparken Santa Teresa. Här finns en fascinerande gammal fästning såväl som ett reservat för inhemska djurarter som du inte hittar någon annanstans. Den här orörda platsen sträcker sig längsmed Atlantkusten med dess milslånga vita stränder. I motsatt väderstreck, ungefär 20 mil väster om Montevideo välkomnar dig den historiska staden Colonia del Sacramento, utsedd som världsarv av UNESCO. Staden ligger i närheten av gränsen till Argentina, på Rio de la Plata-deltats strand. På grund av dess koloniala historia är den här staden genomsyrad av spanska, portugisiska och engelska influenser och kommer inte lämna någon oberörd. Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Uruguay

Här har vi samlat uppslag på saker att se och göra under din vistelse i Uruguay. Låt dig inspireras, men glöm inte att alla rundresor kan skräddarsys efter dina behov och önskemål. Tveka inte att berätta för den lokala agenten vad du vill ha så att ni tillsammans kan sätta ihop just din drömresa. Sällan utforskat bjuder det här fascinerande landet på så mycket mer än anat. De flesta av landets sevärdheter finner du på sydkusten, på vardera sidan om huvudstaden Montevideo. Besök någon av huvudstadens utmärkta restauranger och barer eller upptäck den magnifika naturen på en vandring i omgivningar kring Los Cuervos kanjonen och på kullarna runt staden Minas. Vila ut dig på en orörd strand i reservatet Cabo Polonio eller kanske i på den livliga badorten Punta del Este. Staden utgör gränsen mellan Rio de la Platas floddelta och Atlanten och erbjuder många vackra stränder med vit sand där du kan dyka ned i det turkosa vattnet. Byn José Ignacio, beläget ungefär 15 kilometer från Punta del Este, är hem till några av landets bästa restauranger där färsk fisk direkt från kusten serveras varje dag.

Andra länder som du kanske gillar

Mon projet de voyage i Uruguay