Mitt konto

Resor till Uruguay

Din skräddarsydda rundresa i Uruguay
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Uruguay som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Uruguay

Här har vi samlat uppslag på saker att se och göra under din vistelse i Uruguay. Låt dig inspireras, men glöm inte att alla rundresor kan skräddarsys efter dina behov och önskemål. Tveka inte att berätta för den lokala agenten vad du vill ha så att ni tillsammans kan sätta ihop just din drömresa. Sällan utforskat bjuder det här fascinerande landet på så mycket mer än anat. De flesta av landets sevärdheter finner du på sydkusten, på vardera sidan om huvudstaden Montevideo. Besök någon av huvudstadens utmärkta restauranger och barer eller upptäck den magnifika naturen på en vandring i omgivningar kring Los Cuervos kanjonen och på kullarna runt staden Minas. Vila ut dig på en orörd strand i reservatet Cabo Polonio eller kanske i på den livliga badorten Punta del Este. Staden utgör gränsen mellan Rio de la Platas floddelta och Atlanten och erbjuder många vackra stränder med vit sand där du kan dyka ned i det turkosa vattnet. Byn José Ignacio, beläget ungefär 15 kilometer från Punta del Este, är hem till några av landets bästa restauranger där färsk fisk direkt från kusten serveras varje dag.

Andra länder som du kanske gillar