Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Uganda

Din rundresa Uganda skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor Uganda

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Uganda?

Den afrikanska kontinenten har alltid lockat resenärer med sina ekvatoriella skogar, vidsträckta savanner och mytomspunna djurliv. Finns det ett land som förkroppsligar allt detta så är det Uganda, kallat ”Afrikas pärla” av ingen mindre än Winston Churchill. Detta resmål är som gjort för den som vill upptäcka några av världens vackraste platser, se de spektakulära solnedgångarna ge långa skuggor åt de fascinerande lokala djuren och mycket annat. ... Den afrikanska kontinenten har alltid lockat resenärer med sina ekvatoriella skogar, vidsträckta savanner och mytomspunna djurliv. Finns det ett land som förkroppsligar allt detta så är det Uganda, kallat ”Afrikas pärla” av ingen mindre än Winston Churchill. Detta resmål är som gjort för den som vill upptäcka några av världens vackraste platser, se de spektakulära solnedgångarna ge långa skuggor åt de fascinerande lokala djuren och mycket annat. Vandra bland Rwenzori-bergskedjans snötäckta toppar och se landets häpnadsväckande mångfald. Mellan huvudstaden Kampala, Victoriasjön, den mytomspunna Nilen och oräkneliga naturreservat så finns här någonting för alla smaker. Som om det inte vore nog med en fascinerande flora och fauna så bjuder Uganda också på många spännande kulturella upptäckter. På din resa i Uganda kommer du verkligen känna dig som i en helt annan värld, upplev en kultur långt ifrån den europeiska och låt dig svepas med av dess unika karaktär. Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Uganda

Vad roligt att du är intresserad av en resa till Uganda! En fantastisk idé som säkerligen kommer att ge dig några av ditt livs allra häftigaste upplevelser. Din resa kommer med allra troligast börja i huvudstaden, Kampala, härifrån kommer din resa leda till många fantastiska upptäckter. Här väntar dig den enorma Victoriasjön som bjuder på många möjligheter till utflykter, ta dig ut och fiska eller bara njut av en vilsam båtfärd. För att verkligen tränga in i landets hjärta föreslår vi ett besök i Queen Elizabeths nationalpark. I detta veritabla paradis beläget mitt emellan två sjöar finner du fler än 500 sorters fåglar, aktiva vulkaner, träskmarker och vidsträckta slätter, du kommer häpna över dess oförlikneliga landskap och djurliv. Inte minst finns här ikoniska djur som lejon, zebror och impalor och imponerande buffelhjordar vandrar fritt. Med sin magnifika natur och otroliga fauna kommer du garanterat att få minnen för livet!

Andra länder som du kanske gillar

Mon projet de voyage Uganda