Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Turkiet

Din rundresa i Turkiet skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Turkiet

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Turkiet?

På gränsen mellan Asien och Europa öppnar Turkiet dörrarna till en mystisk och rik värld. Från Kappadokien till Bosporen eller Svarta havet till Anatolien, det här landet bjuder på mängder av varierande landskap och lokala kulturer och traditioner. För att hjälpa dig uppleva detta resmål på bästa sätt har Evaneos noggrant valt ut lokala turkiska researrangörer. Vi samarbetar endast med de bästa  professionella aktörerna som vet hur man skräddarsy...

På gränsen mellan Asien och Europa öppnar Turkiet dörrarna till en mystisk och rik värld. Från Kappadokien till Bosporen eller Svarta havet till Anatolien, det här landet bjuder på mängder av varierande landskap och lokala kulturer och traditioner.


För att hjälpa dig uppleva detta resmål på bästa sätt har Evaneos noggrant valt ut lokala turkiska researrangörer. Vi samarbetar endast med de bästa  professionella aktörerna som vet hur man skräddarsyr resor till Turkiet för olika typer av resenärer. Via vår hemsida kommer du i direktkontakt med en av reseexperterna som arbetar på dessa reseaktörer. Tillsammans med experten kan du sedan skapa en rundresa som passar just dig. Du kan läsa mer om våra urvalskriterier här


Via Evaneos kan du boka med en mindre lokal aktör som ger dig personlig service och stark lokal expertis. Vi garanterar din resa och erbjuder säker betalning så att du kan planera och boka din resa till Turkiet på ett tryggt och säkert sätt. Du kan läsa mer om våra resegarantierhär

Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Turkiet

Turkiet är ett land som verkligen förtjänar att upptäckas! Här finns så mycket mer att se och uppleva än de stora badorterna. För att du ska kunna göra det mesta av en resa till Turkiet har vi noggrant valt ut reseexperter som arbetar på lokala turkiska researrangörer. Dessa reseexperter kan hjälpa dig att planera och boka din unika resa till Turkiet. Dessa rundresor är individuella och skräddarsydda och du reser själv eller med det resesällskap du väljer på de datum som passar dig.

Den lokala experten lägger upp din resväg så att du besöker de bästa platserna, de sköter alla transporter, de bokar fina och bra hotel, de bokar aktiviteter som kan vara kul att göra.. De skapar helt enkelt en resa som tar dig längre på ett bekvämt sätt. Våra lokala reseexperter skapar och bokar själva rundresan på kan inte bistå med bokning av flyg från Sverige till Turiket. De bokar inte heller endast ett resort-hotel. 

En guide till Turkiet 

Besök något av landet många fascinerande romerska och grekiska tempel eller bada i det turkosa vattnet vid Çirali, en liten by vid foten av Taurusbergen, här blickar du upp mot de gröna bergen från vattnen.

Strosa runt i de urgamla ruinerna av Efesos, Didim eller Miletus för att avsluta ett besök i nationalparken Güzelçamlı. Njut av den sköna bysantiska konsten som du finner inte bara på museerna utan även i urgamla turkiska tempel och monument.

Missa inte att utforska den gåtfulla underjordiska staden Özkonak med dess tio olika nivåer på ner till 40 meters djup.

Njut av kustnära storstadspuls i Istanbul! Turkiets huvudstad har varit huvudstad i både Ottomanska och Bysantinska riket guidar dig genom hjärtat av Turkiets historia. Kanjonerna och de vilda landskapen i Kappadokien kommer göra naturälskaren lycklig och de finkorniga stränderna i Bodrum är perfekta för långa lata dagar under solen. Missa inte de fascinerande mångtusenåriga lämningarna från det hettitiska imperiet. I Turkiet hittar du mer än vad du anat, välkommen till ett land fullt av historia och kultur!         

En unik resa där era behov står i centrum

Oavsett om du reser till Turkiet med barn, vänner, med din partner eller själv så skapar våra lokala experter just er unika resa. Vi har all olika intressen och preferenser och för att du och ditt resesällskap ska få en så bra upplevelse som möjligt så skräddarsy vår reseexperter reseupplägget efter er! Ni avgör ni vad du vill se och göra på er resa. Tillsammans med den lokala agenten sätter du ihop just din perfekt resplan, tveka inte att tala med du har för behov och önskemål. Den lokala expert tar hand om allt det praktiska! 

Andra länder som du kanske gillar

Mon projet de voyage i Turkiet