Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Turkiet

Din unika resa i Turkiet skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Turkiet som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Landscapes and paradise beaches
Ca. 14 Dagarfrån15 870 kr
Mediterranean Coast Paradise
Ca. 8 Dagarfrån16 880 kr
Land Of 1001 Nights - Istanbul And Cappadocia
Ca. 7 Dagarfrån15 150 kr
Minarets, Fairy Chimneys, And Ancient Gods
Ca. 12 Dagarfrån14 420 kr
Cycling through Cappadocia
Ca. 8 Dagarfrån13 470 kr
Istanbul - modern meets ancient
Ca. 7 Dagarfrån8 050 kr
Cruise like a Pasha - all inclusive
Ca. 8 Dagarfrån9 510 kr
Family Mountain Adventure And Local Living
Ca. 8 Dagarfrån10 780 kr
kombinera
Aegean Wonders
Ca. 9 Dagarfrån8 720 kr
kombinera
Istanbul, Gallipoli, And The Aegean Coast
Ca. 10 Dagarfrån7 820 kr
Trek In The Taurus Mountains
Ca. 8 Dagarfrån8 050 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Turkiet är ett land som verkligen förtjänar att upptäckas! Här finns så mycket mer att se och uppleva än de stora badorterna. För att du ska kunna göra det mesta av en resa till Turkiet har vi noggrant valt ut reseexperter som arbetar på lokala turkiska researrangörer. Dessa reseexperter kan hjälpa dig att planera och boka din unika resa till Turkiet. Dessa rundresor är individuella och skräddarsydda och du reser själv eller med det resesällskap du väljer på de datum som passar dig.

Den lokala experten lägger upp din resväg så att du besöker de bästa platserna, de sköter alla transporter, de bokar fina och bra hotel, de bokar aktiviteter som kan vara kul att göra.. De skapar helt enkelt en resa som tar dig längre på ett bekvämt sätt. Våra lokala reseexperter skapar och bokar själva rundresan på kan inte bistå med bokning av flyg från Sverige till Turiket. De bokar inte heller endast ett resort-hotel. 

En guide till Turkiet 

Besök något av landet många fascinerande romerska och grekiska tempel eller bada i det turkosa vattnet vid Çirali, en liten by vid foten av Taurusbergen, här blickar du upp mot de gröna bergen från vattnen.

Strosa runt i de urgamla ruinerna av Efesos, Didim eller Miletus för att avsluta ett besök i nationalparken Güzelçamlı. Njut av den sköna bysantiska konsten som du finner inte bara på museerna utan även i urgamla turkiska tempel och monument.

Missa inte att utforska den gåtfulla underjordiska staden Özkonak med dess tio olika nivåer på ner till 40 meters djup.

Njut av kustnära storstadspuls i Istanbul! Turkiets huvudstad har varit huvudstad i både Ottomanska och Bysantinska riket guidar dig genom hjärtat av Turkiets historia. Kanjonerna och de vilda landskapen i Kappadokien kommer göra naturälskaren lycklig och de finkorniga stränderna i Bodrum är perfekta för långa lata dagar under solen. Missa inte de fascinerande mångtusenåriga lämningarna från det hettitiska imperiet. I Turkiet hittar du mer än vad du anat, välkommen till ett land fullt av historia och kultur!         

En unik resa där era behov står i centrum

Oavsett om du reser till Turkiet med barn, vänner, med din partner eller själv så skapar våra lokala experter just er unika resa. Vi har all olika intressen och preferenser och för att du och ditt resesällskap ska få en så bra upplevelse som möjligt så skräddarsy vår reseexperter reseupplägget efter er! Ni avgör ni vad du vill se och göra på er resa. Tillsammans med den lokala agenten sätter du ihop just din perfekt resplan, tveka inte att tala med du har för behov och önskemål. Den lokala expert tar hand om allt det praktiska! 

Andra länder som du kanske gillar