Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Thailand

Planera din rundresa i Thailand med en lokal expert
Beskriv din drömresa och få ett förslag - Gratis och utan åtaganden
Jag vill resa
Som par
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor i Thailand som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Highlights and Phuket Beach Stay
Ca. 10 Dagarfrån12 920 kr
Highlight Tour
Ca. 8 Dagarfrån21 550 kr
Classic Tour - Through the Ages
Ca. 12 Dagarfrån29 010 kr
A Family Adventure
Ca. 13 Dagarfrån21 240 kr
Different Faces of The Country
Ca. 15 Dagarfrån29 550 kr
Pearl of the South
Ca. 10 Dagarfrån15 630 kr
Secrets in the Heart of Siam
Ca. 11 Dagarfrån23 250 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

En resa utöver det vanliga

Upptäck Thailand med Evaneos

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda resebyråer i Thailand som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokala resebyråer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Thailand. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Så går det till att boka en resa via Evanoes

  • Kom i kontakt med en lokala experten från en av våra resebyråer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan".
  • Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig. 
  • Du diskuterar med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.
  • Om du vill gå vidare och boka din resa skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform 

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med den lokala experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare. 

När man bokar med en lokal researrangör via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt! 

Vi finns här om du har frågor eller funderingar per mail Kontakta@evaneos.se eller på telefon 08 44 63 28 19. 

En guide till Thailand

I Sydostasien ligger ett av världens mest populära resmål - kungariket Thailand! Våra professionella reseexperter bor och lever i Thailand och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Paradisöar, orörd natur och myllrande metropoler - här finns jättemycket att se och göra beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Thailand, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta färgstarka paradis - utan att missa några smultronställen!

Vad kan man se i Thailand?

Gör en resa till Thailand långt bortom klichéerna! Våra agenter delar med sig av sina bästa tips:

  • Börja din resa i huvudstaden Bangkok. Den här enorma metropolen bjuder bland annat på fantastisk arkitektur med sina 350 tempel. Missa inte det berömda Wat Po-templet, hem till den enorma vilande Buddhan som är hela 46 meter lång. Det magnifika kungliga palatset, klätt i guld, är också väl värt ett besök.
  • En tre timmars båtfärd från Bangkok längs Chao Phraya floden tar dig till den forna huvudstaden Ayutthaya. I både Ayutthaya och Bangkok ser man tydliga spår av Thailands största religion, här är 92% av befolkningen buddhister.
  • Upptäck norra Thailands pärla, Chiang Mai. Här möts du av en lugn och lantlig atmosfär - som gjord för avkoppling. Denna charmiga stad är även en perfekt utgångspunkt för att upptäcka fantastiska landskap och isolerade byar gömda uppe i bergen.

Vad kan man göra i Thailand?

Här finns så mycket mer än paradisstränder - även om de i sig är väl värda den långa flygresan! Upptäck Bangkoks flytande marknader och fantastiska shopping. Här hittar du både högmoderna shoppingkomplex och autentiska små gatumarknader. För den som vill resa till Thailand på egen hand är nordöstra Thailand ett mycket bra val, här hittar du något färre turister men desto mer orörd natur, avkoppling och många spännande tempel. Här finns även många meditationscenter - belägna mitt i den grönskande djungeln! Vill du kombinera din resa till Thailand med Kambodja så tar du dig lätt dit från denna delen av landet. Att resa till Thailand med barn är en fantastisk idé - njut av solen i södra Thailand och ta en båttur ut mellan de vackra gröna öarna och utforska grottorna. Rid på elefanter i djungeln, snorkla eller bara koppla av på stranden. 

När ska man åka till Thailand?

Den bästa perioden att resa till Thailand är mellan november och april, då risken för regn är som minst. Under den här perioden är klimatet mildare mellan november och februari, för att sedan bli hetare från och med mars. Vill du hellre resa under perioden maj till oktober går det också utmärkt. Trots regnet är temperaturen alltid behaglig och regnskurarna, som är fler under den här perioden, inträffar främst på kvällen eller natten. För den som vill undvika turistmassorna kan denna period vara en god idé.

Hur tar man sig till Thailand?

Många flygbolag gör sträckan Stockholm Arlanda-Bangkok, eller Arlanda-Phuket. Flygbiljetterna kostar generellt mellan 4000 och 10 000 kr beroende på hur lång framförhållning du har. Räkna med att resan kommer att ta åtminstone 12 timmar, oavsett om du flyger till Bangkok eller Phuket.

Andra länder som du kanske gillar