Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Resans längd
Typ av resa
Teman
Typ av resa
Resa med guide
Pris
Pris från 12 010 kr till 30 770 kr
Internationellt flyg (ingår vanligtvis inte)

Res runt i Sydkorea med en komplett resplan - på egen hand med ett lokalt stöd

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda researrangörer i Sydkorea som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokalaresearrangörer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta. Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala ex...

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvaldaresearrangörer i Sydkoreasom kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokalaresearrangörerskaparrundresor som är 100% skräddarsyddaefter dig som resenär ochdu kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap ochlokala expertisskapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen attuppleva det riktiga Sydkorea.De vet hur man planerar en resa där varje resenärfår ut det mesta av sin semester. För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg attallt går att anpassa efter dig!

Läs mer

Sortera efter
3 Reseidéer för Sydkorea