Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Resans längd
Teman
Typ av resa
Resa med guide
Pris
Pris från 11 190 kr till 21 970 kr
Internationellt flyg (ingår vanligtvis inte)

Res runt på Sri Lanka med en komplett resplan - på egen hand med ett lokalt stöd

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda researrangörer på Sri Lanka som skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär. Dessa resor är individuella och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta. Den lokala experten planerar en rundresa med en rutt som tar dig till de mest intressanta och fina platserna at...

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvaldaresearrangörerSri Lankasom skaparrundresor som är 100% skräddarsyddaefter dig som resenär. Dessa resor ärindividuella ochdu kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Den lokala experten planerar en rundresa med en rutt som tar dig till de mest intressanta och fina platserna att besöka på Sri Lanka. Reseexperten ordnar alla transporter och väljer ut bra, prisvärda hotel att bo på så att du hamnar rätt. Experten ordnar med utflykter, aktiviteter och guider så att du verkligen kan uppleva ditt resmål på ett kul och intressant sätt. 

Med hjälp av sin kunskap ochlokala expertisskapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen attuppleva det riktiga Sri Lanka.De vet hur man planerar en resa där varje resenärfår ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg attallt går att anpassa efter dig

Läs mer

Sortera efter
7 Reseidéer för Sri Lanka
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill!
Få ditt förslag
Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage