Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Sri Lanka

Planera din rundresa på Sri Lanka med en lokal expert
Beskriv din drömresa och få ett förslag - Gratis och utan åtaganden
Jag vill resa
Som par
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor på Sri Lanka som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Individual Tour of the North 
Ca. 14 Dagarfrån19 210 kr
Hidden Treasures of the Pearl
Ca. 12 Dagarfrån17 270 kr
Summer Beaches and Northern Wildlife
Ca. 12 Dagarfrån10 620 kr
National Parks and Ancient Cities
Ca. 13 Dagarfrån17 430 kr
Classic Tour - Exploring The Pearl
Ca. 16 Dagarfrån16 130 kr
kombinera
Romantic Getaway - Sri Lanka and the Maldives
Ca. 16 Dagarfrån21 220 kr
Cultural Classics, Elephants and Trekking
Ca. 16 Dagarfrån15 560 kr
Family Adventure
Ca. 12 Dagarfrån13 850 kr
Classic - Golden Triangle, Rafting Adventure and Beach
Ca. 16 Dagarfrån16 130 kr
The Wildlife of the South
Ca. 10 Dagarfrån13 150 kr
Rainforest, Turtles, and Leopards
Ca. 5 Dagarfrån10 790 kr
Outdoor Family Adventure
Ca. 10 Dagarfrån11 470 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

En resa utöver det vanliga

Upptäck Sri Lanka med Evaneos

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda resebyråer på Sri Lanka som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokal resebyråer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Sri Lanka. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Så går det till att boka en resa via Evanoes

  • Kom i kontakt med en lokala experten från en av våra resebyråer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan".
  • Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig. 
  • Du diskuterar med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.
  • Om du vill gå vidare och boka din resa skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform 

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med den lokala experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare. 

När man bokar med en lokal resebyrå via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt! 

Vi finns här om du har frågor eller funderingar per mail Kontakta@evaneos.se eller på telefon 08 44 63 28 19. 

En guide till Sri Lanka

Strax söder om Indien ligger Sri Lanka – en paradisö som är berömd för sina teodlingar, risfält och intressanta kultur. Våra professionella reseexperter bor och lever på Sri Lanka och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Surfing, elefanter eller kanske historiska tempel – här finns det jättemycket att se och göra beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Sri Lanka, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller autentiska upplevelser. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta tropiska paradis - utan att missa några smultronställen!

Vad kan man göra på Sri Lanka?

Här kan du solbada på vita stränder och bo på en naturnära Eco-lodge, avskilt belägen mitt i en grönskande teodling. Eller prova adrenalinfyllda aktiviteter som forsränning och vindsurfing runt Kalpitiya. Du kan även njuta av ett skönt spa, göra en ayurvedisk kur eller yoga. Att resa till Sri Lanka med barn är en toppenidé, här hittar ni många familjevänliga aktiviteter. Njut av det rika djurlivet och se elefanter, stora ödlor eller åk ut på valskådningstur. Reser du själv har du hamnat rätt, eftersom denna ö både är trygg och enkel att navigera. Dessutom kan du ta chansen att kombinera din resa till Sri Lanka med Maldiverna!

Vad kan man se på Sri Lanka?

Denna tropiska ö har något för alla och är den perfekta destinationen för en romantisk bröllopsresa, för den äventyrslystna, den historieintresserade eller för dig som vill finna lugnet. Våra agenter hjälper sina resenärer att hitta det bästa:

  • Upplev historiens vingslag på Kandy - den gamla kungliga huvudstaden som är full av charm och omringad av vackra berg.
  • Stig på ett tåg vid Kandy och njuta av vackra panoramavyer, teplantage, berg och sjöar. Luta dig tillbaka och upptäck det genuina Sri Lanka!
  • Res vidare söderut till Galle som ligger på öns västra kust. Denna historiska stad är känd för sitt häftiga fort, spännande tempel och vackra moskéer. Att klättra uppför trapporna på lejonklippan Sigiriya är ett måste på en Sri Lanka resa – här kan du räkna med en magisk vy!

När ska man resa till Sri Lanka?

Med sitt tropiska väder är Sri Lanka ett resmål att besöka året om, men allra bäst är det under årets torra period. Från december till mars pågår torrperioden på syd- och västkusten och från maj till september på östkusten.

Hur tar man sig till Sri Lanka?

Flera olika flygbolag erbjuder resor till Colombo från Stockholm Arlanda, nästan alltid med en och ibland flera mellanlandningar. Med en mellanlandning tar resan Stockholm-Colombo ungefär 17 timmar. Räkna med att resan kommer kosta åtminstone 5000 kr tur och retur. Köper du biljetterna tätt inpå kan det bli dyrare än så, men med lite framförhållning bör du kunna hitta biljetter för runt 5000 kr.

Andra länder som du kanske gillar