Ring oss! Vi har öppet 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi har öppet 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19

Vinterresor 2018/2019

De bästa vinterresorna 2019 - Res på egen hand
Få ett reseförslag skapat för dig - resrutt, transporter, boenden & aktiviteter. Få en bättre resa genom att planera & boka med en lokal expert. Skicka in en förfrågan idag, gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum

Inspireras av våra förslag på rundresor - Skräddarsy som du vill!

 • Madagaskar
Världens vackraste öluff i ett tropiskt paradis
Ca. 11 Dagar från 13 330 kr
 • Costa Rica
Det lokala Costa Rica - äventyr, avkoppling och natur
Ca. 13 Dagar från 15 740 kr
 • Kuba
En charmig rundresa från norr till söder 
Ca. 12 Dagar från 10 430 kr
 • Tanzania
Rundresa XL - Safari och Zanzibar
Ca. 16 Dagar från 22 800 kr
 • Galapagosöarna
Exotiska djur och vacker natur
Ca. 8 Dagar från 10 600 kr
 • Sydafrika
Flexirundresa - Bila på egen hand
Ca. 13 Dagar från 16 810 kr
 • Jordanien
Absoluta höjdpunkter
Ca. 7 Dagar från 7 390 kr
 • Costa Rica
Karibiska Kusten och nationalparker - barnvänlig rundresa
Ca. 13 Dagar från 18 410 kr
 • Vietnam
En klassisk resa 
Ca. 15 Dagar från 12 340 kr
 • Sydafrika
Den perfekta sydafrikaresan
Ca. 17 Dagar från 22 160 kr
kombinera
 • Sri Lanka
Den stora paradisresan - Sri Lanka och Maldiverna
Ca. 16 Dagar från 22 800 kr
 • Thailand
Naturäventyr och strandparadis
Ca. 10 Dagar från 15 510 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Hitta reseinspiration

Vinterresor

Är du trött på minusgrader och regn och längtar efter varmare breddgrader? Är du sugen på att njuta en kall drink på en tropisk paradisö, fira jul på stranden eller se ett magiskt nyårsfirande på Sri Lanka?  Vänta inte, boka din vinterresa redan nu för att säkra dig en vinter med sol & bad på de bästa vinterresmålen! När du reser i december, januari och februari har du många olika resmål att välja mellan och nedan har vi samlat de bästa resmålen denna vintern har att erbjuda!

Våra bästa vinterdestinationer

 • Sydafrika: Åk till Afrikas sydspets över jul & nyår och njut av sommaren i Sydafrika som just inträffar under december, januari och februari!
 • Costa Rica: Det fridfulla paradiset i Centralamerika! Costa Rica är det perfekta resmålet för dig som är ute efter sol & bad kombinerat med äventyr under de kalla vintermånaderna i Sverige. Under denna period erbjuder landet magnifika solnedgångar och runt 28 grader i luften....
 • Sri Lanka: Ett annat orört paradis land hittar du i Asien, granne med Indien, nämligen Sri Lanka! Här kan du ligga på en strand helt för dig själv om du har tur och därför koppla av till max. Passa på när du är här och ta dig ut till öarna och till Maldiverna för att njuta av magiska dagar på kritvita stränder.

Våra bästa vinterresmål med solgaranti

Åk bort från kyla, regn och rusk till mer sydliga breddgrader under de svenska vintermånaderna. Nedan har vi samlat destinationer vi tycker är väl värda ett besök under vintermånaderna!

 • Indien: Södra Indien bjuder på behaglig temperatur under vintern för oss svenskar. Indien är ett stort fascinerande land med färgrika hindu tempel, grönt kaffe och teplantager, samt exotiska kryddor.
 • Ecuador: Åk på äventyr till Sydamerika och Ecuador! Hoppa på tåget Tren Crucero och res genom vackra regnskogar och nationalparker. Här får du tropiskt klimat som får dig att glömma den kalla vinterkylan hemma i Sverige, vilket gör att du kan njuta av din semester i lugn och ro.
 • Australien & Nya Zeeland: December, januari och februari är perfekta månader temperaturmässigt för att besöka Australien & Nya Zeeland. I Australien kan du testa på att surfa i turkost vatten och sedan avsluta dagen med en drink på Bondi Beach. På Nya Zeeland rekommenderar vi ett besök i hobbitbyn som ligger nära Matamata på nordön.
 • Mexiko: I Mexiko får du avslappning och kultur i ett! Under vinterhalvåret kan du njuta av Mexicos stränder och dess lugna atmosfär utan allt för mycket turister.
 • Filippinerna & Thailand: Är du ute efter paradisstränder och att öluffa bland vackra öar så är Filippinerna & Thailand perfekta resmål för dig. Här får du himmelsk vackra stränder där du kan dyka eller snorkla efter färgglada fiskar. På kvällarna kan du hyra en cykel och ta dig till landsbyarna där du kan lära känna lokalbefolkningen och testa på lokal mat du inte hittar någon annanstans.

Våra bästa vinterresmål med snögaranti

Längtar du istället efter kyla och snö så rekommenderar vi att du siktar in dig på andra resmål än ovan. Nedan har vi samlat destinationer där du ofta hittar snö under vintermånaderna.

 • Norge: Om vintern är Norge ett snö paradis för dig som är ute efter att prova på många vinteraktiviteter såsom att åka skidor eller bara “gå på tur”. Efter en tuff dag i snön kan du koppla av framför brasan samtidigt som du njuter av en varm kopp choklad. Under vinterhalvåret kan du också uppleva norrsken i norra Norge. Du har störst chans att se det från december till januari, så detta är verkligen ett måste om du besöker Norge under vinterhalvåret!
 • USA & New York: Det är många som drömmer om att fira en magisk jul eller nyår i “staden som aldrig sover” som har en helt speciell atmosfär. Här hittar du mängder med olika julmarknader och julpyntningen gör att hela staden strålar. Besök den stora julgranen vid Rockefeller Center, åk skridskor i Central Park och upplev Macy's stora thanksgiving parad!  

Du kan också inspireras av våra andra säsongsbaserade reseförslag