Destinationer
Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman

Sol- och badresor

Skräddarsydda rundresor med mycket sol och bad
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum

Inspireras av våra förslag på sol och badresor- skräddarsy som ni vill!

Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Hitta reseinspiration

Sol-och badresor

Längtar ni efter en resa med sol- och bad där ni också kan ägna vissa delar av resan åt aktiviteter och sevärdheter? Vill ni bestämma helt ert eget upplägg, vilka ni reser med, när ni skall resa och hur länge ni skall vara borta? Då har ni kommit rätt, Evaneos erbjuder skräddarsydda sol- och badresor helt efter era önskemål och behov. Med oss kan ni kombinera en aktiv semester med avkopplande dagar på stranden!

Sol- och bad och fina stränder är något som de allra flesta uppe i norr längtar efter stora delar av året, men vart skall man åka för att hitta de vackraste stränderna och de mest turkosa vatten? Det finns mängder av olika destinationer som erbjuder just sol och bad, men vart man skall åka beror ofta på vad man är intresserad av att göra. Är ni kanske intresserade av att ligga på en paradisstrand på Sri Lanka och besöka vackra risfält? Eller lockar det kanske mer att besöka livliga Tel Aviv i kombination med att sola och bada vid en strand mitt i öknen? Via Evaneos har man en möjlighet att upptäcka det lokala på resmålet, prova den lokala maten och hitta stränder långt bortom turist massorna! För att ge er inspiration på vart man skall åka för att få den bästa sol- och badresan, så har vi delat med oss av våra bästa destinationer nedan!

Våra bästa sol- och bad destinationer

 • Israel:Genom en resa till Israel kan ni kombinera sol och bad samtidigt som ni får kulturella upplevelser för livet! Besök Eilat, badorten som är omgiven av öken, flyt som en kork i döda havet eller ligg på en solstol i mellanösterns “New York”, Tel Aviv. I Israel får ni en annorlunda sol-och badresa som ni kan kombinera med spännande kulturella aktiviteter!
 • Vietnam:  Det fortfarande relativt orörda Vietnam är ett perfekt resmål om ni är ute efter sol och bad. Vietnam har fantastiska stränder, god mat och en rik historia som gör att du kan få både aktiviteter och avkoppling under en och samma resa.
 • Sri Lanka: Ett annat orört strandparadis i Asien hittar ni granne med Indien, nämligen Sri Lanka. Här finns många tropiska stränder och aktiviteter såsom surfing, valskådning, safari och spa.
 • Thailand: Thailand är en favorit bland oss svenskar, men ett säkert resmål om man är ute efter sol och bad! Här hittar ni också många olika kulturella sevärdheter såsom tempel, buddha-statyer och historiska parker. Thailand är det perfekta resmålet om ni vill både vill koppla av på en paradisstrand och uppleva spännande kultur.
 • Tanzania: Gör en resa till Tanzanias sagolika skärgård, Zanzibar där kritvita stränder, orörd natur och en rik historia dominerar. Här hittar ni ett tropiskt klimat som gör det till ett perfekt sol och bad resmål! Kombinera er resa till Zanzibar med några dagar i Tanzania på safari för maximal upplevelse!
 • USA: Res till Florida, även kallat “the sunshine state” för dess många soldagar per år. I Florida ligger fokuset på sol och bad och här får ni även en smakbit av Karibien om ni beger er till solrika Key West. I Florida hittar ni några av USA’s bästa stränder, så här kan ni njuta av er semester till max. Florida erbjuder också ett rikt urval av shopping, restauranger, sevärdheter och nöjesparker.
 • Costa Rica: Costa Rica är ett semesterparadis som erbjuder varm temperatur i luften året om. Här hittar ni fina paradisstränder där avkoppling i en solstol går att kombinera med att surfa på vågorna. Costa Rica har också otroligt vackra solnedgångar och erbjuder aktiviteter såsom djungeltrekking, river rafting och snorkling.
 • Kuba: Besök Karibien och färgrika Kuba. Här hittar du inte bara paradis stränder och ett tropiskt hav, utan också fantastisk smakrik mat och ett pulserande nöjesliv.
 • Bali: Det varma, soliga paradiset Bali är det perfekta resmålet för er som är ute efter maximal avkoppling. Här hittar du paradisstränder på Kuta och kan snorkla eller dyka i ett kristallklart vatten.
 • Filippinerna: Hört om Boracay, El Nido och Palawan? Inte, då har ni missat några som sägs vara världens finaste paradisöar… Detta är den perfekta destinationen för den som är intresserad av öhopping och upptäcka livet under ytan!