Ring oss! Vi har öppet 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi har öppet 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19

Res och lär

Res och lär - upptäck ditt resmål på riktigt
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum

Inspireras av våra förslag på rundresor - skräddarsy som du vill!

 • England
Historiska höjdpunkter - en lärorik rundresa 
Ca. 12 Dagar från 11 910 kr
 • Israel
Landets höjdpunkter - från Jerusalem till Dödahavet
Ca. 8 Dagar från 8 560 kr
 • Irland
En rundresa i Game of Thrones tecken
Ca. 7 Dagar från 5 780 kr
 • Jordanien
Absoluta höjdpunkter
Ca. 7 Dagar från 7 120 kr
kombinera
 • Patagonien
Kulturell upptäcksfärd i vinlandet
Ca. 15 Dagar från 21 480 kr
 • Costa Rica
Det lokala Costa Rica - äventyr, avkoppling och natur
Ca. 13 Dagar från 15 160 kr
 • Ryssland
Sankt Petersburg och den gamla vikingastaden Novgorod
Ca. 8 Dagar från 13 660 kr
kombinera
 • Galapagosöarna
Bekväma äventyr - Amazonas och Galapagosöarna
Ca. 14 Dagar från 20 680 kr
 • Vietnam
Äventyr i norr - lokala byar, marknader och båtturer
Ca. 15 Dagar från 8 410 kr
 • Kuba
Den färgstarka ön - båttur, bad och historia 
Ca. 10 Dagar från 13 010 kr
 • Skottland
En långhelg till whiskydestillerier och slottsruiner
Ca. 4 Dagar från 3 610 kr
res i grupp
 • Sydafrika
Golfresa längs Garden Route
Ca. 13 Dagar från 20 320 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill Hitta reseinspiration

Res och lär

Är ni intresserade av att resa ut i världen och besöka spännande platser, lära er mer om olika kulturer och traditioner samtidigt som ni kombinerar lärande med avkoppling? Då har vi på Evaneos resorna som passar er! När ni bokar en resa via Evaneos får ni uppleva er destination på ett sätt som bara går när man planerar sin resa med en lokal expert. Ni kommer åka på en resa där ni kommer tillbaka med mer än en souvenir i bagaget - otroligt mycket ny kunskap!

Besök destinationer långt bortom vardagen och kom nära inpå lokalbefolkningen, testa på en ny spännande fartfylld aktivitet eller lär er mer om den spännande bibliska arkeologin i Jordanien! Möjligheterna är oändliga och det är bara era intressen som avgör… Men för att ge inspiration på vart man kan åka och göra, så har vi samlat våra bästa tips nedan: 

Vart ska man åka?

Mellanöstern:

 • Jordanien: Jordanien är ett fantastiskt land som har en otroligt rik historia och kultur. Lär er mer om den mäktiga klippstaden Petra, livliga Amman och Wadi Rums fantastiska ökenlandskap. Detta är definitivt ett lärorikt resmål där ni får minnen för livet!
 • Israel: Israel som också kallas “det heliga landet” har otroligt mycket att erbjuda! Israel är en fantastisk destination om ni är intresserade av historisk och kulturell rikedom. Res till Israel och få en djupgående förstående för både nutida Israel och den bibliska historien. Passa också på att bada i Döda havet och lär er mer om dess naturliga och läkande effekter.

Europa:

 • Polen: Res tillbaka i tiden och lär er om allt det hemska som inträffat i detta vackra land. Besök koncentrationslägret Auschwitz, saltgruvan Wieliczka och bara vandra runt och njut av Warszawas alla vackra byggnader. Utöver landets dramatiska historia hittar ni en enorm kulturell mångfald och otroligt bra gastronomi - här finns otroligt mycket att uppleva och lära!
 • Irland: Gillar ni tv-serien Game och Thrones? Drömmer ni om att besöka inspelningsplatserna och lära er mer om denna magiska tv-serie? Då är Irland eller rättare sagt "home of thrones" rätt destination!

Syd- och Centralamerika:

 • Costa Rica: Vill ni lära er mer om flora och fauna i en fantastisk Amazon liknande miljö? Då är Costa Rica det perfekta resmålet för er. Här hittar ni ett stort utbud av vild, tropisk och exotisk flora och fauna och hela 5% av världens biologiska mångfald lever här… Prova på att leva på en lokal farm, upplev regnskogen på riktigt och lär känna lokalbefolkningen!

Afrika:

 • Sydafrika: Åk på en resa och bli en bättre golfspelare! Sydafrika är ett fantastisk resmål där ni hittar några av världens bästa golfbanor med olika svårighetsgrader. Njut av fantastiska dagar på banan i kombination med vinprovning eller safari.

Asien:

 • Vietnam: Vietnam är rikt på fascinerande kulturella upplevelser, magiskt vacker natur och pulserande storstäder. Upptäck de underjordiska tunnlarna som användes av soldater under Vietnamkriget eller ta en matlagningskurs och lär er att laga vietnamesiska vårrullar på riktigt!


Vi erbjuder skräddarsydda rundresor i bland annat: