Ring oss! Vi har öppet 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi har öppet 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resa med barn

Skräddarsydda rundresor för dig som reser med barn
Få ett reseförslag skapat för dig - resrutt, transporter, boenden & aktiviteter. Få en bättre resa genom att planera & boka med en lokal expert. Skicka in en förfrågan idag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum

Inspireras av våra förslag på rundresor - Skräddarsy som du vill!

 • Costa Rica
Karibiska Kusten och nationalparker - barnvänlig rundresa
Ca. 13 Dagar från 17 740 kr
 • Sydafrika
Upptäck Sydafrika med familjen
Ca. 14 Dagar från 13 160 kr
 • Tanzania
Gott och blandat med Zanzibar
Ca. 14 Dagar från 28 880 kr
 • Sri Lanka
Den aktiva familjeresan - Äventyr och strand
Ca. 15 Dagar från 16 240 kr
 • Vietnam
Äventyrlig och sportig familjeresa
Ca. 20 Dagar från 21 750 kr
 • Jordanien
Familjeresan - avkoppling och äventyr
Ca. 10 Dagar från 11 810 kr
 • Peru
Familjeresan - Amazonas, sandboarding och cykeltur
Ca. 18 Dagar från 28 160 kr
 • Kuba
En charmig rundresa från norr till söder 
Ca. 12 Dagar från 10 050 kr
 • Skottland
En magisk rundresa - Harry Potter tåg och Loch Ness
Ca. 6 Dagar från 4 540 kr
 • Galapagosöarna
Exotiska djur och vacker natur
Ca. 8 Dagar från 10 210 kr
 • Sri Lanka
Djur och natur - Safari, vandring och bad
Ca. 10 Dagar från 15 120 kr
kombinera
 • Peru
Den stora rundresan - Peru och Bolivia
Ca. 22 Dagar från 38 990 kr
Börja planera din resa Hitta reseinspiration

Resa med barn

Vill ni se apor i Sri Lanka, åka linbana bland Costa Ricas trädtoppar eller kanske bara glassa på stranden i Martinique? Att planera en resa med barn är ofta ett stort projekt med många viljor och intressen inblandade. En resa som täcker allas behov kan verka nästintill omöjlig - ju fler kockar, desto sämre soppa.

Men här kan vi på Evaneos hjälpa till! Våra lokala reseexperter arrangerar inte standardiserade resor, utan kommer istället med förslag och skräddarsyr resan precis efter era önskemål.
Vare sig du reser ensam med barn, med barn och barnbarn eller kanske som en familj på 4, 5, 6 eller mer. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att ni kan slappna av och verkligen njuta av semestern! 

Vart ska man resa?

Är du intresserad av en lugn och skön semester på stranden, en äventyrlig resa full med upplevelser, eller kanske en kombination av båda? Världen är full av spännande destinationer och det är lätt att drunkna av alla alternativ. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

Strand och äventyr: Vare sig du ska resa med små barn, tonåringar eller kanske vuxna barn kommer ni säkerligen förtrollas av Costa Rica. Njut av den avslappnade “pura vida-stämningen” på kritvita stränder, promenera runt vulkaner och spana på sengångare i djungeln. Om du vill resa med barn i Thailand kan du bland annat förvänta dig himmelska stränder, spännande korallgrottor och cykelturer runt risfält och små byar.

Safari och vilda djur: Om du är intresserad av att resa med barn till Afrika kan du räkna med god mat, paradisstränder och såklart safari och spännande djur! Upplev hettan i den öppna savannen i Tanzania och kom nära the big five - leopard, lejon, elefant, noshörning och afrikansk buffel. Om ni är särskilt intresserade av djur, varför inte resa med barnen till Sri Lanka i Asien? Här finns fantastiska nationalparker, en av dem är Udawalawe där du kan se allt från elefanter till krokodiler.

Kulturella upplevelser: Lockas du av städer, kultur och autentiska delikatesser? Varför inte resa med barnen till Vietnam! Känn historiens vingslag bland tempel och floder i huvudstaden Hanoi. Eller njut av autentisk street food och livemusik på hemliga smultronställen i Saigon. Du kan även upptäcka otroligt mycket nytt på en resa med barnen i Europa. Upplev magin från Harry Potter på “Hogwartsexpressen” genom de Skotska högländerna. När ni ändå är i Skottland - missa inte den världsberömda sjön Loch Ness - kanske får ni se odjuret Nessie?!

När ska man resa?

Våra lokala experter finns till ditt förfogande och kan hjälpa dig att hitta den ultimata tiden för resan - med praktiska aspekter som semester och skollov i åtanke!