Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resa med barn

Skräddarsydda rundresor för dig som reser med barn
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum
Börja planera din resa Hitta reseinspiration

Resa med barn

Vill ni se apor i Sri Lanka, åka linbana bland Costa Ricas trädtoppar eller kanske bara glassa på stranden i Martinique? Att planera en resa med barn är ofta ett stort projekt med många viljor och intressen inblandade. En resa som täcker allas behov kan verka nästintill omöjlig - ju fler kockar, desto sämre soppa.

Men här kan vi på Evaneos hjälpa till! Våra lokala reseexperter arrangerar inte standardiserade resor, utan kommer istället med förslag och skräddarsyr resan precis efter era önskemål.
Vare sig du reser ensam med barn, med barn och barnbarn eller kanske som en familj på 4, 5, 6 eller mer. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att ni kan slappna av och verkligen njuta av semestern! 

Vart ska man resa?

Är du intresserad av en lugn och skön semester på stranden, en äventyrlig resa full med upplevelser, eller kanske en kombination av båda? Världen är full av spännande destinationer och det är lätt att drunkna av alla alternativ. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

Strand och äventyr: Vare sig du ska resa med små barn, tonåringar eller kanske vuxna barn kommer ni säkerligen förtrollas av Costa Rica. Njut av den avslappnade “pura vida-stämningen” på kritvita stränder, promenera runt vulkaner och spana på sengångare i djungeln. Om du vill resa med barn i Thailand kan du bland annat förvänta dig himmelska stränder, spännande korallgrottor och cykelturer runt risfält och små byar.

Safari och vilda djur: Om du är intresserad av att resa med barn till Afrika kan du räkna med god mat, paradisstränder och såklart safari och spännande djur! Upplev hettan i den öppna savannen i Tanzania och kom nära the big five - leopard, lejon, elefant, noshörning och afrikansk buffel. Om ni är särskilt intresserade av djur, varför inte resa med barnen till Sri Lanka i Asien? Här finns fantastiska nationalparker, en av dem är Udawalawe där du kan se allt från elefanter till krokodiler.

Kulturella upplevelser: Lockas du av städer, kultur och autentiska delikatesser? Varför inte resa med barnen till Vietnam! Känn historiens vingslag bland tempel och floder i huvudstaden Hanoi. Eller njut av autentisk street food och livemusik på hemliga smultronställen i Saigon. Du kan även upptäcka otroligt mycket nytt på en resa med barnen i Europa. Upplev magin från Harry Potter på “Hogwartsexpressen” genom de Skotska högländerna. När ni ändå är i Skottland - missa inte den världsberömda sjön Loch Ness - kanske får ni se odjuret Nessie?!

När ska man resa?

Våra lokala experter finns till ditt förfogande och kan hjälpa dig att hitta den ultimata tiden för resan - med praktiska aspekter som semester och skollov i åtanke!