Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Privata gruppresor och resor för stora sällskap

Skräddarsydda gruppresor för större sällskap
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum

Vi ordnar resan ni behöver

Vi skräddarsyr resor för större sällskap, föreningar, företag, skolor och organisationer. Oavsett anledning och vart i världen ni vill resa kan vi på Evaneos arrangera en privat gruppresa som passar just för er. 

Via Evaneos kommer man i direktkontakt med lokala researrangörer som är verksamma i landet man vill besöka. Tillsammans med den lokala aktören, som är expert på just din destination, kan man planera och boka sin resa. Evaneos samarbetar med noggrant utvalda lokala experter som har hög nivå av service och kunskap. De är lokala experter som vet hur man planerar en fantastisk resa. Observera att dessa reseexperter oftast bara talar engelska och att reseplaneringen därmed sker på detta språk. Vill ni ha hjälp på svenska så kan vi på Evaneos hjälpa er med det!

Stötta den lokala ekonomin

Att resa med en lokal researrangör är bra både för dig som resenär och för landet som du vill besöka. Du som resenär tar del av direktpriset från den lokala researrangören som i sin tur hjälper till att utveckla den lokala ekonomin i landet som du besöker. Du kan läsa mer om detta här.

Priset som du betalar för din resa går till researrangören. Evaneos tar en låg avgift för att förmedla försäljningen av en resa och det är den lokala researrangören som betalar denna avgift. Du som resenär betalar samma pris som om du till exempel hade hittat den lokala researrangören via Google. 

Vad är skillnaden mellan att googla sig till en researrangör i landet som man vill besöka jämfört med att använda Evaneos?

Vi på Evaneos har lagt och lägger kontinuerligt stora resurser på att hitta lokala researrangörer (DMC) att samarbeta med. Dessa researrangörer går igenom en selektiv urvalsprocess där endast 3 procent av alla researrangörer går vidare. Du kan läsa mer om vår urvalsprocess här.  Detta betyder att vi har gjort jobbet åt dig och hittat de bästa researrangörerna i landet som du vill besöka. 

Eftersom vi vet att vi arbetar med väldigt bra researrangörer garanterar vi dessa lokala aktörer. Det innebär att om någonting mot förmodan skulle gå fel och researrangören inte upprätthåller sin avtalade service eller inte genomför resan eller delar av denna, ersätter vi resan eller betalar tillbaka pengarna till resenären. Det betyder att man tryggt kan resa med ett lokalt alternativ även om man är en stor grupp och resan avser höga belopp. Man kan därför enkelt och utan oro också välja att anlita en lokal researrangör även i mycket avlägsna och mindre stabila länder. Du kan läsa mer om våra garantier här. 

Vill ni göra en resa tillsammans med er lokala förening? Eller kanske med skolan, studentföreningen eller kursen? 

Våra lokala researrangörer kan skapa utbildningsresor som är anpassade efter era specifika önskemål och er budget. Vill ni kanske åka på en resa med många studiebesök, sport-aktiviteter eller kanske bara slappna av med yoga? Oavsett tema och intresse brukar våra researrangörer kunna skapa en resa som passar just era preferenser. Eftersom dessa aktörer lever och verkar i landet du vill besöka har de lokal expertis och ett stort kontaktnät på plats som de använder för att arrangera er resa på bästa sätt. 

Vill du arrangera en träningsresa? 

Oavsett om du är en personlig tränare som vill arrangera en yogaresa eller en glad amatör som vill ge dig av med vännerna och utöva just er hobby så kan vi arrangera er resa. Det finns många destinationer som passar för en träningsresa, det är bara fantasin, och ja budgeten så klart, som sätter gränserna. 

Eller varför inte arrangera en vandringsresa? Eller en ridresa med vännerna eller föreningen? 

När du bokar din resa hos Evaneos, kan du anpassa resan precis som du vill efter era intressen. Alla våra förslag på resor kan anpassas efter er och ni kan också skapa eran resa från skratch tillsammans med en av våra lokala reseexperter.  Fågelskådning i Costa Rica, Rysk litteratur  i Sankt Petersburg eller yoga på Bali. Det är ert intresse som avgör. 

Hur stor är en grupp? 

Hos oss kan en grupp både vara stor och liten - allt från tre personer till över 30, det är ni som bestämmer hur många ni vill vara! Ni väljer även vilket datum ni vill resa och vilken standard ni vill ha på de olika hotellen (vi har allt från livsstilshotell, eller boutique hotel som det heter på engelska, till budgetalternativ och homestay).  Ni avgör även hur mycket av ert program som ska vara planerat, om ni vill ha en privat guide, en chaufför eller om ni vill göra resan helt på egen hand.

Hur bokar jag min privata gruppresa med Evaneos? 

Välj vilken destination som ni är intresserade av. Ni hittar alla vår destinationer här

Låt dig inspireras av några av våra många reseförslag, men kom ihåg att dessa är här för att inspirera dig - din resa kan se ut precis som du vill!

Kontakta en av reseexperterna som arbetar på en lokal researrangör, du når dem genom att fylla i vårt kontaktformulär som du hittar på varje destinationssida. 

Formulera din tankar och önskemål, skicka in dem till experten som sedan återkommer inom ett par dagar. 

Det är gratis och självklart helt utan åtaganden att diskutera med våra experter. Man bokar om/när man har den perfekta resan för just sin grupp! 

Har ni frågor eller funderingar så når ni oss här! 

Vill du ha hjälp att hitta ett resmål som passar just er? Hitta reseinspiration