Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Naturresor

Din skräddarsydda rundresa med fokus på djur och natur
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum
Börja planera din resa Hitta reseinspiration

Naturresor

Vandra längs aktiva vulkaner och turkosa sjöar omringade av gigantiska berg och gröna skogar. Njut av vita sandstränder med kristallklart vatten och förundras över exotiska djur som blåfotade fåglar, sengångare och lemurer. Med oss på Evaneos kan du uppleva världens mest magiska vyer, naturfenomen och djur. Våra lokala reseexperter vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par eller med vänner och familj. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av semestern! 

Vad är en naturresa?

Rimmar en resa för dig med unika panoramavyer, promenader i öknen, utforskning av buskiga skogar eller klättring uppför snöiga berg? Om så är fallet kan säkerligen en naturresa med Evaneos falla dig i smaken! Våra naturresor garanterar total avslappning, långt ifrån vardagens måsten och att-göra-listor. Kanske vill du se mer djur och mindre natur? Eller kombinera naturupplevelser med en livlig storstad? Inga problem. Våra experter skräddarsyr resor helt efter dina behov.

Vart ska man resa för en naturresa?

Världen är fylld av naturliga underverk. För att göra valet lite enklare har våra experter valt ut 5 destinationer som måste upplevas:

  • Madagaskar: Upptäck Madagaskars röda jord, res längs alléer kantade av baobabträd och se roliga lemurer och märkliga tanrekar!

  • Kanada: I väst strålar Kanada med sina turkosa sjöar och bergiga skogar. Till öster myllrar landet av lövfyllda parker, valar och brusande vattenfall. Endast en resa räcker inte för att upptäcka detta enorma land i sin fulla prakt!

  • Galápagosöarna: På andra sidan jordklotet gömmer sig dessa vulkanöar som är ett riktigt paradis för djurälskare. Här finns flera endemer, det vill säga djur som är så pass ovanliga att de endast finns på en plats i världen!

  • Patagonien: Ta ett par djupa andetag av frisk kylig luft och lyssna till ljudet av is som spricker från glaciären för att sedan rasa rätt ner i turkosa sjöar. Perito Moreno-glaciären är utan tvekan ett av världens mest fantastiska naturfenomen! 

  • Rwanda: Möt bergsgorillor i lummiga Volcanoes nationalpark i nordvästra Rwanda. Synen av en stor gorillamamma som omfamnar sin lilla bebis värmer hjärtat...

Naturresa med stora eller små barn?

Med små barn; se lekfulla apor och färgglada papegojor i tropiska Colombia, bambuätande pandor i Kina eller bada i turkost vatten i Filippinerna.

Med tonåringar; utforska livet i Amazonas, Bolivia, prova fartfylld river rafting i Costa Rica eller varför inte fiska i Mongoliet! Oavsett vilken säsong ni väljer att åka så kommer ni hitta mängder av familjeaktiviteter - under solen eller i snön! Våra experter hjälper er att hitta den bästa tiden för er destination.