Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Lyxiga resor

Din lyxiga rundresa skapad för dig
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum
Börja planera din resa Hitta reseinspiration

Lyxresor

Drömmer du om kristallklart vatten, korallrev och himmelska hotell? Eller är du mer intresserad av mäktiga sevärdheter, nationalparker och lyxresor med tåg? På Evaneos inkluderar en lyxresa unika lokala upplevelser kombinerade med boende i världsklass. Vill du hitta små hemliga smultronställen, vandra i bergen eller sippa på en paraplydrink på en tropisk paradisstrand? Inga problem. Våra lokala reseexperter vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller med barn. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av semestern!

Vart ska man resa?

Våra reseexperter har valt sina topp fem destinationer för att hjälpa dig hitta din lyxiga Evaneos resa:

  • Tågresa i Indien: Hoppa på Royal Rajasthan on Wheels för en oförglömlig resa genom Indiens gröna berg, antika tempel och legendariska Taj Mahal. Dra dig tillbaka i din lyxkupé designad efter palats i färger som pärlor, rubiner och safirer. Eller varför inte njuta av tågets spa, någon av restaurangerna eller en cocktail i baren?

  • Lyxiga Mexiko: Vila upp dig på Cancuns kritvita paradisstränder, utforska Mayakulturen och njut av det lokala köket. Eller varför inte ta det mañana med en tupplur i hängmattan och en simtur i hotellets lyxiga pool?

  • Indiska Oceanens pärlor: Kristallklart vatten och mysiga boutique hotel väntar dig i Sri Lanka och Maldiverna.Se solen gå ner i en explosion av rosa och lila från bergstoppen Adam’s Peak, vandra i Knuckles Range och gör yoga ute i naturen. För att sedan avsluta semestern på bästa sätt bland palmer och korallrev i Maldiverna.

  • Sightseeing i Vietnam: Palats, flytande marknader och öar på turkost vatten. Upplev Vietnams anrika kultur - från världsarvslistade Halong Bays skärgård till livliga Saigon och Cu Chi-tunnlarna som användes under Vietnamkriget. Njut sedan av lugn och ro på bekväma hotell och båtar med utsikt över bergen och det gröna havet.

  • Naturparadis i Costa Rica: Mitt i Amerika ligger det lugna paradiset Costa Rica. Ett land som har gjort enorma ansträngningar för att skydda och bevara sin fantastiska natur. Från den aktiva vulkanen Poás till vackra vattenfallet La Paz. Här väntar Karibiens vita stränder, nationalparker och bekväma hotell!