Destinationer
Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman

Bröllopsresor

Skräddarsy er unika bröllopsresa
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum
Börja planera din resa Hitta reseinspiration

Bröllopsresor

Hur skulle du beskriva den perfekta bröllopsresan? Är det en siesta på kritvita stränder efter en heldags snorkling? En vandring längs mayaruiner medans ni ser solen gå ned i en rosa himmel? Eller kanske helt enkelt att spendera dagarna i en romantisk bungalow mitt i tropikerna?  

Det finns oändligt med möjligheter och destinationer för en romantisk bröllopsresa. Som tur var har våra lokala reseexperter valt ut sina favoritresor för varje månad - så att ni kan resa iväg direkt efter bröllopet! Våra experter vet även hur man planerar en resa där ni som resenärer får ut det mesta av er semester. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att ni kan slappna av och verkligen njuta av ert livs mest romantiska dagar!

När ska man resa?

När ni bestämmer er för att resa iväg till romantiska solnedgångar, beror på datumet för ert bröllop. Därför har vi skapat en kalender med våra bästa bröllopsdestinationer för varje säsong - skräddarsydda för er!

Vår (Mars, April & Maj)

Vi har hittat de bästa destinationerna för ett vårbröllop.

 • Costa Rica:En vacker och avskild smekmånad väntar er här mitt i Amerika. Skäm bort er med lyxhotell och spa i regnskogen. Följt av en åktur på floden i en flotte runt vulkaner, vandringar genom vattenfall och bad i varma källor.
 • Sri Lanka: Med sina gyllene stränder, nationalparker, antika ruiner och tempel i djungeln, erbjuder Sri Lanka den perfekta kombinationen av avslappning och äventyr.

Sommar (Juni, Juli & Augusti)

Våra favoritdestinationer för er som som planerar ett bröllop i solen.

 • Guatemala: Strosa längs kullerstensgator i charmiga kolonialstaden Antigua, klättra uppför den aktiva vulkanen Pacaya och njut av en båttur på Atitlansjön som omges av Mayabyar!    
 • Guadeloupe: Spendera morgnarna i en bungalow i tropisk grönska. Njut av magiska vyer på öarna Îles des Saintes och prova dykning.

 • Bali: Simma med delfiner i Lovina, se havssköldpaddor lägga ägg på stränderna i Sukamade och upptäck balinesiskt lantbruk i Taman Sai Buwana. 

Höst (September, Oktober & November)

Strunta i höstrusket och res iväg på bröllopsresa till en exotisk och varm destination!

 • Filippinerna: Drömmen för en smekmånad - kristallklart vatten, makalöst vackra stränder och sköna utflykter för er som vill ha en lugn paus. 

 • Burma: Vår unika bröllopsresa till Burma består av intima middagar längs sanddynerna i Bagan, möten med elefanter under vandringar i Shan Hills och chansen att njuta av vackra solnedgångar från er privata båt på Inlesjön.

Vinter (December, Januari & Februari)

Skippa vinterns råa kyla och upplev istället ert livs bröllopsresa bland paradisstränder, palmer och turkost vatten!

 • Martinique: För alla naturälskare där ute - detta reseförslag är skapat för er! Upplev den kreolska livsstilen, njut av stränder, vandring och den charmiga staden Saint-Pierre.
 • MexikoSolbada på Cancuns fantastiska stränder, utforska Mayaruiner och frossa i det utsökta mexikanska köket - med en iskall margarita i handen!


Kom ihåg! Alla Evaneos destinationer kan anpassas och göras om för att bli er perfekta bröllopsresa. Vi har noggrant valt ut de bästa lokala reseexperterna som kan skapa en semester skräddarsydd efter era romantiska drömmar! Så tveka inte att ta kontakt och lämna planeringen till oss och våra experter.