Ring oss! Vi har öppet 9:30 - 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi har öppet 9:30 - 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se
Vanliga frågor & svar Kontakta oss för personlig service 08 44 68 23 19

Äventyrsresor

En aktiv rundresa skapad för dig
Få ett reseförslag skapat för dig - resrutt, transporter, boenden & aktiviteter. Få en bättre resa genom att planera & boka med en lokal expert. Skicka in en förfrågan idag, gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum

Inspireras av våra förslag på rundresor - Skräddarsy som du vill!

  • Armenien
Crossing the Mountains
Ca. 7 Dagar från 7 650 kr
  • Colombia
Biking, Hiking, And Rafting
Ca. 12 Dagar från 13 420 kr
  • Burma
Cycling and Trekking 
Ca. 15 Dagar från 39 620 kr
  • Mexiko
Volcanoes And Adrenaline
Ca. 15 Dagar från 24 440 kr
  • Filippinerna
The Beaches and Underground Rivers of Palawan
Ca. 15 Dagar från 41 850 kr
  • Norge
The Fjords by Kayak
Ca. 6 Dagar från 14 770 kr
Börja planera din resa Hitta reseinspiration

Äventyrsresor

MongolietRid genom spanska landskap, paddla kajak genom norska fjordar, klättra uppför vulkaner i Mexiko eller vandra i bergen i Kanada. Gillar du adrenalin, autentiska upplevelser och helt enkelt en resa fylld med äventyr så har du hamnat rätt. Vi på Evaneos älskar äventyr, liksom våra reseexperter som hjälper dig att skräddarsy ditt livs resa. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par eller med vänner och familj. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av semestern! 

Vart ska man resa?

Det finns oändligt många spännande destinationer, vare sig du är intresserad av en äventyrsresa i Europa eller längre bort. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

Asien: Världens största kontinent bjuder på vackra äventyr i historiens och mystikens tecken. Rid genom landsbygden i Mongoliet och möt nomadiska herdar. Cykla genom små byar i Burma och se flytande trädgårdar och marknader på Inlesjön.

Amerika: Upplev vitt skilda kulturer och landskap i Nord-, Central-, och Sydamerika. Njut av lugnet och stillheten vid de stora sjöarna i västra Kanada. Vakna till av en rejäl adrenalinboost från lava-vandring i Costa Rica och frossa i Mexikos autentiska kök.

Europa:  Historiska, mångfacetterade och eleganta Europa erbjuder mängder av äventyr. Vandra längs glaciärer och bada i vulkankrater på Island. Gör en djupdykning i Granadas unika historia och njut av stans och kanske Spaniens bästa tapasbarer!

När ska man resa?

Den bästa tiden för din resa beror naturligtvis på vart du vill åka och vad du vill göra. Våra experter ser fram emot att hjälpa dig och kan med sin expertkunskap pricka in den ultimata tiden för din destination. Vare sig du vill uppleva en äventyrsresa med barn, som par, ensam eller med vänner!