Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Aktivitetsresor

Vad vill du göra på din nästa semester?
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Destination
under
Avgångsdatum
Börja planera din resa Hitta reseinspiration

Aktivitetsresor

Rid längs stränderna i Costa Rica, färdas med tåg genom teplantager i Sri Lanka, bo hos en munk i Nepal eller snorkla i Malaysia. Gillar du att vara aktiv på semestern och vill uppleva en resa fylld med äventyrså har du hamnat rätt! Vi på Evaneos älskar aktiviteter, liksom våra reseexperter som hjälper dig att skräddarsy ditt livs resa. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par eller med vänner och familj. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av semestern! 

Vart ska man resa?

Det finns oändligt många resmål där du kan ta del av autentiska och spännande aktiviteter. För att göra valet lite enklare har våra experter valt ut 4 destinationer som måste upplevas: 

Costa Rica: Rid längs Costa Ricas västkust, Guanacaste och ta dig till platser som du annars inte hade kunnat nå.  Ljudet av tjattrande apor, papegojor och ödlor följer dig genom ridturen. Du behöver inte vara en erfaren ryttare för att kunna delta - istället är det en perfekt aktivitet för alla åldrar oavsett nivå! 

Sri Lanka: Visste du att Sri Lanka är en av världens största exportörer av te? Uppe i bergslandet finner du flera kilometer av teodlingar. Upplev en tågfärd genom teplantagerna och se tillverkningen från ax till limpa. En lugn men givande aktivitet som avslutas med provsmakning av olika sorters teer! 

Nepal: Prova på en aktivitet utöver det vanliga i Nepal - ta chansen att bo hos en munk! I Katmandou finns det tempel med häftig arkitektur i olika typer av färger och mönster. Upplev hur det är att vakna tidigt på morgonen för att meditera, omgiven av grön natur och fågelkvitter. Kom närmare den lokala kulturen och uppleva landet bortom turismen!

Malaysia: En bit utanför Malaysias östra kust finner du ön och snorkelparadiset Tioman. Tänk dig korallrev i alla dess färger som sträcker sig flera kilometer längs havets botten och orädda clownfiskar som gärna simmar nära dig. Även om du är en van snorklare så kommer du att kunna uppleva vattenlivet med nya ögon - en aktivitet du inte glömmer i första taget! 

När ska man resa?

Den bästa tiden för din resa beror naturligtvis på vart du vill åka och vad du vill göra. Våra experter ser fram emot att hjälpa dig och kan med sin expertkunskap pricka in den ultimata tiden för din destination. Vare sig du vill uppleva en aktivitetsresa med barn, som par, ensam eller med vänner!

Låt dig inspireras av våra olika resekategorier