Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Våra mest populära teman

En unik rundresa som tar dig längre

För att du ska kunna komma igång och skapa din drömresa finns det en hel del inspiration och förslag på rundresor på vår hemsida. Dessa förslag är framtagna av lokala experter som lever i det land du vill besöka. Dessa lokala researrangörer har stor lokalkännedom och är professionella aktörer inom turistindustrin. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin resa och sitt resmål.

Det kan vara överväldigande att försöka förstå sig på ett nytt land, med en annorlunda kultur och ett språk man inte behärskar. Att åka till ett fjärran land kan därför kräva lite planering för att ens resa ska bli så bra som möjligt. Det kan vara skönt att ha ett lokalt stöd som hjälper. Din inhemska reseexpert är specialist på resmålet och använder sin kunskap och sina kontakter för att skapa en resa där du inte missar några sevärdheter eller guldkorn. Du behöver inte oroa dig, din expert planerar din resa och du kan bara luta dig tillbaka och njuta av upplevelsen. Det är en sak att resa till en destination och en helt annan att verkligen uppleva den. Med Evaneos kommer du förstå skillnaden!

Hos Evaneos är det du som resenär som står i centrum och det är du som bestämmer vad du vill ha. Vill du resa på egen hand, bortom turistmassorna eller föredrar du klassikerna i sällskap av en guide? Om du inte gillar guideade resor och föredrar att hyra en bil och upptäcka landet på egen hand är det inga problem! När du planerar din resa med en inhemsk reseexpert från Evaneos är det du som bestämmer. En rundresa med oss är byggd efter dina önskemål och man behöver inte resa med en guide för att ta del av våra experters kunskaper om resmålet.

Våra andra teman

Så här går det till när du bokar en resa via Evaneos

Planera och boka med en lokal researrangör

Kom i kontakt med en lokal expert från en av våra researrangörer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan"

Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig och dina intressen och behov.

Du diskuterar fram och tillbaka med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.

Om du vill gå vidare och boka din resa så skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare.

När man bokar med en lokal researrangör via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt!

Vi finns här om du har frågor eller funderingar: Kontakta@evaneos.se 08 44 63 28 19