Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Våra mest populära teman

Med Evaneos gör du det mesta av din resa och upplever ditt resmål på dina villkor

För att du ska kunna komma igång och skapa din drömresa finns det en hel del inspiration och förslag på rundresor på vår hemsida. Dessa förslag är framtagna av lokala experter som lever i det land du vill besöka. Dessa lokala researrangörer har stor lokalkännedom och är professionella aktörer inom turistindustrin. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin resa och sitt resmål.

Det kan vara överväldigande att försöka förstå sig på ett nytt land, med en annorlunda kultur och ett språk man inte behärskar. Att åka till ett fjärran land kan därför kräva lite planering för att ens resa ska bli så bra som möjligt. Det kan vara skönt att ha ett lokalt stöd som hjälper. Din inhemska reseexpert är specialist på resmålet och använder sin kunskap och sina kontakter för att skapa en resa där du inte missar några sevärdheter eller guldkorn. Du behöver inte oroa dig, din expert planerar din resa och du kan bara luta dig tillbaka och njuta av upplevelsen. Det är en sak att resa till en destination och en helt annan att verkligen uppleva den. Med Evaneos kommer du förstå skillnaden!

Hos Evaneos är det du som resenär som står i centrum och det är du som bestämmer vad du vill ha. Vill du resa på egen hand, bortom turistmassorna eller föredrar du klassikerna i sällskap av en guide? Om du inte gillar guideade resor och föredrar att hyra en bil och upptäcka landet på egen hand är det inga problem! När du planerar din resa med en inhemsk reseexpert från Evaneos är det du som bestämmer. En rundresa med oss är byggd efter dina önskemål och man behöver inte resa med en guide för att ta del av våra experters kunskap om resmålet.

Våra andra teman

Vi har samlat lokala experter från världens alla hörn

Evaneos är världens största nätverk av lokala reseexperter

Upptäck världen med en reseexpert som arbetar på en kvalitetssäkrad resebyrå som ligger i landet du vill besöka. Från Thailand till Bhutan!