Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Portugal

Din skräddarsydda rundresa i Portugal
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Portugal som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Portugal

Vad roligt att du intresserad av en resa till Portugal, det är en fantastisk idé! Du kommer att upptäcka är unik, överraskande och mångsidig plats, där du livet är enkelt och avslappnande. För att starta din resa på bästa sätt, varför inte börja med huvudstaden? Från den historiska stadsdelen Belem till Baixa och förbi Alfama och Graça, kommer du att upptäcka en livlig atmosfär längs Medelhavskusten, där fadomusik hörs överallt och fantastisk lokal mat förtärs i varje gathörn. Den omgivande regionen kommer att erbjuda dig vackra miljöer, särskilt i Sintra med sina klippor, i Estoril, hem till Portugals största kasino och i Cascais som är känt för sina vackra stränder. Ett annat skäl att utforska denna region är södra Portugal som är känt för att ett hem för gastronomi av rang. Alentejo är känt för kvaliteten på sina specialiteter, där bakelser såsom morgados, trouxas de ovos och sericaia kommer att få dig att dregla. Likaså får du inte missa det lokala köket i Moura, där den huvudsakliga kryddan är olivoljan! Dessa intas tillsammans med ett litet glas av det lokala Muscatvinet från Sado, en särskilt fröjd när det kombineras med en söt kokossmakande queijada. Kultur, historia och fantastisk mat, en oslagbar trio för en otrolig destination, som naturligtvis bäst bokas med Evaneos.se!

Andra länder som du kanske gillar