Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Portugal

Din rundresa i Portugal skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Portugal

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Portugal?

I sydvästra Europa, mellan Spanien och Atlanten, ligger denna ännu förhållandevis oupptäckta pärla, Portugal. Detta historiska land, med djupa och fascinerande rötter, är likväl mycket modernt. Trots landets ringa storlek, Portugal är till ytan ungefär femtedel så stort som Sverige, kommer du förvånas över hur mycket som finns att se och göra i denna vackra del av Europa. Människornas värme, de spännande traditionerna och kulturen och inte minst ... I sydvästra Europa, mellan Spanien och Atlanten, ligger denna ännu förhållandevis oupptäckta pärla, Portugal. Detta historiska land, med djupa och fascinerande rötter, är likväl mycket modernt. Trots landets ringa storlek, Portugal är till ytan ungefär femtedel så stort som Sverige, kommer du förvånas över hur mycket som finns att se och göra i denna vackra del av Europa. Människornas värme, de spännande traditionerna och kulturen och inte minst maten kommer att hänföra dig. Det finns många sätt att upptäcka Portugal. Från Lissabon till Porto via Algarvekusten finns allt du behöver för en härlig och avkopplande vistelse. Du kommer att förvånas över portugisernas förmåga att hålla vid liv lokala sedvänjor och traditioner, både i städerna och på landsbygden, vare sig det handlar om lokala danser, musik eller fantastiska rätter. Lägg till detta en makalös natur och den trivsamma landsbygden, ja, Portugal kommer garantera att locka! Hyr en bild och res runt i landet, med sin storlek är Portugal som gjort för det! Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Portugal

Vad roligt att du intresserad av en resa till Portugal, det är en fantastisk idé! Du kommer att upptäcka är unik, överraskande och mångsidig plats, där du livet är enkelt och avslappnande. För att starta din resa på bästa sätt, varför inte börja med huvudstaden? Från den historiska stadsdelen Belem till Baixa och förbi Alfama och Graça, kommer du att upptäcka en livlig atmosfär längs Medelhavskusten, där fadomusik hörs överallt och fantastisk lokal mat förtärs i varje gathörn. Den omgivande regionen kommer att erbjuda dig vackra miljöer, särskilt i Sintra med sina klippor, i Estoril, hem till Portugals största kasino och i Cascais som är känt för sina vackra stränder. Ett annat skäl att utforska denna region är södra Portugal som är känt för att ett hem för gastronomi av rang. Alentejo är känt för kvaliteten på sina specialiteter, där bakelser såsom morgados, trouxas de ovos och sericaia kommer att få dig att dregla. Likaså får du inte missa det lokala köket i Moura, där den huvudsakliga kryddan är olivoljan! Dessa intas tillsammans med ett litet glas av det lokala Muscatvinet från Sado, en särskilt fröjd när det kombineras med en söt kokossmakande queijada. Kultur, historia och fantastisk mat, en oslagbar trio för en otrolig destination, som naturligtvis bäst bokas med Evaneos.se!

Andra länder som du kanske gillar

Mon projet de voyage i Portugal