Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Panama

Din unika resa i Panama skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Panama som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Highlights of the Panama Canal
Ca. 13 Dagarfrån22 590 kr
Nature Tour - The Biological Bridge 
Ca. 14 Dagarfrån23 480 kr
Birdwatching Tour
Ca. 11 Dagarfrån27 300 kr
Cultural Tour - Meet the Locals
Ca. 13 Dagarfrån24 610 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Upptäck Panama med Evaneos

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda resebyråer i Panama som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokala resebyråer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Panama. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Så går det till att boka en resa via Evanoes

  • Kom i kontakt med en lokala experten från en av våra resebyråer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan".
  • Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig. 
  • Du diskuterar med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.
  • Om du vill gå vidare och boka din resa skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform 

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med den lokala experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare. 

När man bokar med en lokal researrangör via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt! 

Vi finns här om du har frågor eller funderingar per mail Kontakta@evaneos.se eller på telefon 08 44 63 28 19. 

En guide till Panama

Till söder om Costa Rica och norr om Colombia ligger Panama - bryggan mellan Centralamerika och Sydamerika. Våra professionella reseexperter bor och lever i Panama och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Karibiska paradisöar, korallrev, och pulserande huvudstaden Panama City - här finns jättemycket att se och göra. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av landet, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta karibiska paradis - utan att missa några spännande sevärdheter!

Vad kan man göra i Panama? 

Ta en vattentaxi mellan små öar, inspireras av sengångarnas långsamma livsstil och njut av tropiska frukter på en kritvit strand. Våra agenter delar med sig av sina bästa tips:

  • Latinamerikas metropol Panama City är fylld av restauranger i världsklass. En av våra favoriter är Restaurante El Caribe som serverar delikata rätter med en karibisk touch. Vi rekommenderar varmt bläckfisk i kokossås...
  • Från Panama City tar du dig enkelt till färgstarka Bocas del Toro. På dessa paradisöar kan du njuta av lugnet på stranden eller snorkla med sköldpaddor och sjöstjärnor.
  • Den världsberömda 77 km långa Panamakanalen har varit i bruk sedan 1914 och är än idag en nyckelkanal för internationell sjöfart.
  • Att resa till Panama med barn är en strålande idé. Tillsammans kan ni njuta av den fantastiska naturen fylld med regnskogar, apor och fåglar.
  • Varför inte passa på att resa till grannen Costa Rica? Fråga våra agenter om tips och idéer. 

Vill du även se vulkaner, besöka små bergsbyar eller promenera i nationalparker? Inga problem. Kika igenom våra experters förslag och kontakta sedan den lokala reseexperten genom att skicka in din bokningsförfrågan för att skräddarsy din resa till Panama!

Varför ska man resa till Panama?

Med Stilla havet i väster och Karibien i öst är det knappast förvånande att stränderna och naturen här är ett sant paradis. Lägg där till trevliga människor och ett kök som får smaklökarna att jubla! Panama är minst sagt en exotisk pärla som är svår att lämna. Med sin avslappnade "Mañana-mentalitet" känner man sig långt hemifrån i detta fantastiska land! 

När ska man resa till Panama?

Här finns två olika “årstider” - torrperioden från december till mitten av mars, samt regnperioden från mars till december. Vädret är behagligt året om och regnskurarna är sällan långvariga. Du kan alltså resa hit när som helst, med undantag från november om du vill undvika de stora turistmassorna och det tyngsta regnvädret.

Andra länder som du kanske gillar