Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Panama

Din rundresa i Panama skräddarsydd för dig
Den perfekta resan där du upplever mer, skapad av en lokal expert!
Skicka in en förfrågan gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Som par
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Gör det mesta av din resa i Panama
Planera och boka med en expert!

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Per person
21 910 kr
Klassiska sevärdheter Cirka 13 Dagar
Per person
22 770 kr
Klassiska sevärdheter Cirka 14 Dagar
Per person
26 480 kr
Annorlunda & genuint Cirka 11 Dagar
Per person
23 870 kr
Annorlunda & genuint Cirka 13 Dagar
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Se och göra

Till söder om Costa Rica och norr om Colombia ligger Panama - bryggan mellan Centralamerika och Sydamerika. Våra professionella reseexperter bor och lever i Panama och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Karibiska paradisöar, korallrev, och pulserande huvudstaden Panama City - här finns jättemycket att se och göra. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av landet, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta karibiska paradis - utan att missa några spännande sevärdheter!

Vad kan man göra i Panama? 

Ta en vattentaxi mellan små öar, inspireras av sengångarnas långsamma livsstil och njut av tropiska frukter på en kritvit strand. Våra agenter delar med sig av sina bästa tips:

  • Latinamerikas metropol Panama City är fylld av restauranger i världsklass. En av våra favoriter är Restaurante El Caribe som serverar delikata rätter med en karibisk touch. Vi rekommenderar varmt bläckfisk i kokossås...
  • Från Panama City tar du dig enkelt till färgstarka Bocas del Toro. På dessa paradisöar kan du njuta av lugnet på stranden eller snorkla med sköldpaddor och sjöstjärnor.
  • Den världsberömda 77 km långa Panamakanalen har varit i bruk sedan 1914 och är än idag en nyckelkanal för internationell sjöfart.
  • Att resa till Panama med barn är en strålande idé. Tillsammans kan ni njuta av den fantastiska naturen fylld med regnskogar, apor och fåglar.
  • Varför inte passa på att resa till grannen Costa Rica? Fråga våra agenter om tips och idéer. 

Vill du även se vulkaner, besöka små bergsbyar eller promenera i nationalparker? Inga problem. Kika igenom våra experters förslag och kontakta sedan den lokala reseexperten genom att skicka in din bokningsförfrågan för att skräddarsy din resa till Panama!

Varför ska man resa till Panama?

Med Stilla havet i väster och Karibien i öst är det knappast förvånande att stränderna och naturen här är ett sant paradis. Lägg där till trevliga människor och ett kök som får smaklökarna att jubla! Panama är minst sagt en exotisk pärla som är svår att lämna. Med sin avslappnade "Mañana-mentalitet" känner man sig långt hemifrån i detta fantastiska land! 

När ska man resa till Panama?

Här finns två olika “årstider” - torrperioden från december till mitten av mars, samt regnperioden från mars till december. Vädret är behagligt året om och regnskurarna är sällan långvariga. Du kan alltså resa hit när som helst, med undantag från november om du vill undvika de stora turistmassorna och det tyngsta regnvädret.

Andra länder som du kanske gillar