Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Namibia

Planera din rundresa i Namibia med en lokal expert
Beskriv din drömresa och få ett förslag - Gratis och utan åtaganden
Jag vill resa
Som par
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor i Namibia som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Discovering Its Wonders
Ca. 12 Dagarfrån24 200 kr
kombinera
Treasures Of Southern Africa
Ca. 16 Dagarfrån34 180 kr
Ancient Art, Culture, And Wildlife
Ca. 16 Dagarfrån41 310 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

En resa utöver det vanliga

Namibia ligger i sydvästra Afrika, vid Atlanten och gränsar bland annat till Sydafrika och Botswana. Våra professionella reseexperter bor och lever i Namibia och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Röda sanddynor, ökenelefanter, zebror och spännande möten med andra kulturer - här finns jättemycket att se och göra. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Namibia, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta vackra land - utan att missa några spännande sevärdheter!

Vad kan man göra i Namibia?

Namibia brukar delas in i fyra delar; den gigantiska Namiböknen och Atlantkusten som sträcker sig över 2000 kvadratkilometer, centralplatån som på sina ställen når över 2,500 meter, Kalahariöknen i öster och den tropiska savannen Bushveld i norr. Här är klimatet torrt och det mesta av landskapet består av öken. För dig som vill uppleva lyxiga safariresor utan mängder av turister är Namibia rätt destination. Flyg över öknen eller atlantkusten och förundras över landskapet och de enorma kontrasterna och färgerna. Eller varför inte sväva fram över marken i en luftballong? Men detta natursköna land är även perfekt för dig som vill resa med barn. Här finns djuren inte bara i parker, i det orörda Namibia hittar du dem överallt. Tillsammans kan ni se lejon, giraffer och noshörningar på nära håll. Är du intresserad av att kombinera din resa till Namibia med grannländerna Sydafrika och Botswana? Inga problema, våra experter finns till ditt förfogande!

Vad kan man se i Namibia?

Se antiloper spatsera förbi i en röd solnedgång över öken, känn vindens fläktar vid havet och imponeras av mäktiga noshörningar och nyfikna surikater. Våra experter delar med sig av sina bästa tips för din resa till Namibia:

  • Förundras över de enorma röda sanddynerna i Sossusvlei som du hittar i Namib-Naukluft Park - en av de torraste platserna i världen!
  • Utforska Sesriem Canyon, med sina 2 miljoner år gamla klippformationer. Här kan man se alla möjliga djur, bland annat babianer. 
  • Flyg över öknen som är hem till ormar, schakaler och hyenor. Se gamar och örnar flyga förbi den glödheta solen...

Andra länder som du kanske gillar