Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Montenegro

Din unika resa i Montenegro skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Montenegro som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Mountains, Parks And Rivers
Ca. 10 Dagarfrån10 780 kr
Rivers, Lakes, and Canyons of the North
Ca. 8 Dagarfrån8 370 kr
The Best Hikes
Ca. 9 Dagarfrån11 090 kr
Charming Getaway
Ca. 8 Dagarfrån9 160 kr
The Best of Montenegro
Ca. 8 Dagarfrån8 310 kr
Adventure in Montenegro and Albania
Ca. 11 Dagarfrån13 460 kr
Cultural Sightseeing in Montenegro and Albania
Ca. 12 Dagarfrån14 700 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Montenegro är ett litet men vackert land som tål att upptäckas. Detta är ett sant paradis för den som älskar natur och vandring. Med Evaneos reser du tryggt med en riktigt Montenegro-expert.  Vi har valt ut professionella researrangörer i Montenegro som du kommer i direktkontakt med via vår hemsida. Tillsamman med den lokala  reseexperten planerar du din unika rundresa, precis som du vill ha den. Din reseexpert finns även där för dig väl på plats i Montenegro som ditt lokala stöd.  

Här har vi samlat idéer inför din kommande resa till Montenegro. Till exempel kan du påbörja din rundresa i den forna huvudstaden Cetinje. Här hittar du fantastiska museer, men troligtvis kommer det klia i dig för att ta dig vidare och besöka Europas djupaste fjord, Boka Kotorska.

Vandra i Nationalparken Durmitor, njut av lugnet och omgivningarna, imponeras av branterna i kanjonen och Tarafloden eller bara kastas in i atmosfären som lokalbefolkningen och deras underbara gästfrihet skapar. Söker du mer spänning kan ge dig ut på forsränning ner för Tara, medan strandälskare kan vila upp sig i den kritvita stranden längs Petrovacregionens kust. Ett besök i den största staden längs med adriatiska havet, Ulcinj, rekommenderar vi starkt. Dess magnifika fästning kommer garanterat vara en av höjdpunkterna under ditt äventyr i Montenegro.

Utforska Ada Bojana, ett litet delta som bildats av sand, inbäddad mellan en flod och öppet havet. De mer äventyrliga kanske vill klättra upp för Bobotov, med sin högsta punkt på 2500 m har du fantastisk panoramautsikt över dalarna nedanför när du tagit dig upp!

Från landets norra till södra del väntar en uppsjö av sevärdheter och äventyr dig. I norr respektive öst ligger nationalparkerna Durmitor och Prokletyes. I dessa hisnande vackra parker kan du pulsa genom topparnas snö på förmiddagen och ta ett dopp på eftermiddagen. Det dagliga livet i Montenegro är fortfarande relativt gammalmodigt och traditionellt, många bönder lever till och med utan el - men det innebär inte att ditt välkomnande blir annat än varmt och personligt. Skadarsjön är den största sjön i Balkanländerna och den sträcker hela vägen till till Albanien. Det finns ingen bättre plats än Montenegro för fågelskådning. Stig upp tidigt och upptäck hundratals olika fågelarter i gryningen. Medigovići, Perast och Kotor, är några exempel på platser som kommer att göra din resa i Montenegro till en oförglömlig upplevelse.

Det enda problemet du kanske får på din resa? Att välja bland den breda variation och det stora utbudet aktiviteter och landskap som finns i Montenegro kommer du kanske få svårt att välja vilka du ska se och uppleva. Men det är ju därför som vi på Evaneos har valt ut lokala resebyråer från Montenegro som kan hjälpa dig att planera din resa på bästa sätt! Ett som är säkert är dock att du inte kommer kunna undgå är hur sjöar, skog, hav, berg och floder blandas i en perfekt harmoni.

Andra länder som du kanske gillar