Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Martinique

Din rundresa på Martinique skapad av en lokal researrangör
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor på Martinique

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Martinique?

En resa till Martinique är en resa i avslappningens och lugnets tecken. Här njuter du av solen på en paradisstrand under en palm och simmar ut i det härligt ljumma, turkosa vattnet. Ta dig ut på en vandring i den prunkande tropiska skogen, upptäck öns kultur och utforska det lokala köket. Här kommer du njuta i fulla drag. Det finns många sätt att upptäcka Martinique, vare sig du föredrar att hyra bil och köra runt på egen hand, cykla eller upptäc...

En resa till Martinique är en resa i avslappningens och lugnets tecken. Här njuter du av solen på en paradisstrand under en palm och simmar ut i det härligt ljumma, turkosa vattnet. Ta dig ut på en vandring i den prunkande tropiska skogen, upptäck öns kultur och utforska det lokala köket. Här kommer du njuta i fulla drag. Det finns många sätt att upptäcka Martinique, vare sig du föredrar att hyra bil och köra runt på egen hand, cykla eller upptäcka ön till fots eller med bot så kommer du att älska den här lilla karibiska pärlan! 


För att du ska kunna göra det mesta av din resa till Martinique har vi valt ut en lokal resebyrå på Martinique som vi samarbetar med. Mark är reseexpert och arbetar på denna resebyrå. Han känner till denna ö utan och innan och vet hur man planerar en rundresa där man får se mer än bara en resort. För ska man åka hit tycker vi att man ska göra det mesta av sin semester! Varför inte bo och se ett par olika platser? Eller varför inte segla? Mark känner till de finaste platserna, det bästa boendet och olika aktiviteter och saker man inte får missa! 


Oavsett om du reser med familj eller vänner kan Mark skräddarsy just er unika rundresa. Det är era preferenser som står i centrum. Skicka in en reseförfrågan till Mark via vår hemsida så återkommer han med ett reseförslag! 

Se mer

Börja planera din resa i Martinique

Du kommer troligtvis börja din rundresa på Martinique i huvudorten Fort de France. Dess marknad, stämning och många olika lokala romsorter hör till några av måstena på en rundresa på Martinique. Besök sedan Saint-Pierre på norra delen av ön, där många av ön viktigaste historiska händelser utspelat sig. Här kan du lära dig mer om den här fascinerande lilla franska ön mitt i Karibien. Staden var den första fransmännen grundade på ön när de kom på 1600talet och på tidigt 1900tal förstördes den praktiskt taget totalt av ett vulkanutbrott. Ta dig vidare och se vulkanen som orsakade förstörelsen, den är fortfarande aktiv och heter Pelée. Vandringsleden runtom vulkanen är en av de allra vackraste på hela Martinique. Ta dig sedan längre söderut på ön och upptäck den charmiga och typiskt karibiska lilla staden Les Trois-Îlets, eller de fantastiska stränderna kring Sainte-Anne.

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage