Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Maldiverna

Din skräddarsydda rundresa på Maldiverna
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Maldiverna som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Maldiverna

En resa till Maldiverna får en att tänka på blå himmel, turkost vatten, kritvita stränder och mörkgröna palmblad. I detta paradis kan man njuta av lugna, sköna dagar med sol och bad.

Maldivernas är skapade av korallrevens ringformationer, mitt i Indiska oceanens klara, varma vatten. Det har tagit miljontals år för korallen att växa och skapar denna unika övärld. Under vattenytan finns hela 1 350 olika sorters koraller och fiskar. Så passa på att snorkla och dyk när du är på Maldiverna!

Eller varför inte se det riktiga Maldiverna och besöka en ö där den riktiga lokalbefolkningen bor? Ungefär 200 av Maldivernas öar är bebodda och drygt 100 av dessa har utvecklats för besökare. Traditionellt har fiske varit den stora inkomstkällan för örikets 300 000 invånare men nu är det turistnäringen som tagit fiskets roll som största inkomstkälla. 

Vi på Evaneos gör det möjligt för dig att skapa en unik resa till Maldiverna. Tillsammans med vår lokala reseexpert kan du planera och boka en resa hit som tar dig till de bästa stränderna och de finaste, prisvärdaste hotellen. 

Och varför inte kombinera Maldiverna med grannen Sri Lanka för en mer fulländad upplevelse? 


Andra länder som du kanske gillar