Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Maldiverna

Resor till Maldiverna

Din rundresa på Maldiverna skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor på Maldiverna

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.
Din lokala expert förbereder idéer för att kunna hjälpa dig att planera din resa
Du kan kontakta researrangören för att skapa en resa tillsammans.
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Maldiverna

En resa till Maldiverna får en att tänka på blå himmel, turkost vatten, kritvita stränder och mörkgröna palmblad. I detta paradis kan man njuta av lugna, sköna dagar med sol och bad.

Maldivernas är skapade av korallrevens ringformationer, mitt i Indiska oceanens klara, varma vatten. Det har tagit miljontals år för korallen att växa och skapar denna unika övärld. Under vattenytan finns hela 1 350 olika sorters koraller och fiskar. Så passa på att snorkla och dyk när du är på Maldiverna!

Eller varför inte se det riktiga Maldiverna och besöka en ö där den riktiga lokalbefolkningen bor? Ungefär 200 av Maldivernas öar är bebodda och drygt 100 av dessa har utvecklats för besökare. Traditionellt har fiske varit den stora inkomstkällan för örikets 300 000 invånare men nu är det turistnäringen som tagit fiskets roll som största inkomstkälla. 

Vi på Evaneos gör det möjligt för dig att skapa en unik resa till Maldiverna. Tillsammans med vår lokala reseexpert kan du planera och boka en resa hit som tar dig till de bästa stränderna och de finaste, prisvärdaste hotellen. 

Och varför inte kombinera Maldiverna med grannenSri Lanka för en mer fulländad upplevelse? 


Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage