Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Kroatien

Din skräddarsydda rundresa i Kroatien
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Kroatien som du kan skräddarsy och anpassa

Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Kroatien

Kroatien erbjuder flera olika sidor för resenären, var och en lika vacker och fascinerande som den andra. Låt oss börja med den mest kända aspekten: ​​den underbara kroatiska kusten. När det gäller havet har Kroatien fått allt. Med över tusen öar och holmar kommer du att bli bortskämd med goda alternativ. Dessa öar har alla sin egen karaktär och egenskaper, torra eller frodiga, vilda eller livliga, dimmiga eller soliga... Det finns något för allas smak, båtturer, vandring, simning, provsmakning av färsk fisk och skaldjur. Denna kust och dess marina arv kommer att göra ett djupt intryck på dig! Små vikar skyddade från vinden, grund och bukter där du kan lägga till med ankare, hamnar och charmiga byar väntar på dig att komma iland. Du kommer utan tvekan att falla för kustregionernas charm, Dalmatien och Istrien.  Istrien, regionen längs den norra kusten av landet, har många härliga överraskningar att bjuda på! Här finner du små städer och byar med traditionell charm, kringgärdade av grönskande vinodlingar. Byarna har behållit sina vackra, medeltida gränder och du kan njuta av den lovordade gastronomin överallt. Istrien har verkligen allt som lockar till Medelhavet.

Andra länder som du kanske gillar