Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Kroatien

Din rundresa i Kroatien skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Kroatien

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Kroatien?

Kroatien är verkligen en pärla för den nyfikne resenären. Här kommer du att upptäcka en harmonisk blandning av natur, kultur och bländande turkost vatten. Varierande och orörd natur, städer fyllda av historia och en förtrollande kust, klippor, tallskogar och vikar väntar på din ankomst. Kanske det bästa av allt är den vänliga befolkning och landets härliga och öppna stämning. Här hittar du dessutom rikliga och välsmakande kulinariska traditioner.... Kroatien är verkligen en pärla för den nyfikne resenären. Här kommer du att upptäcka en harmonisk blandning av natur, kultur och bländande turkost vatten. Varierande och orörd natur, städer fyllda av historia och en förtrollande kust, klippor, tallskogar och vikar väntar på din ankomst. Kanske det bästa av allt är den vänliga befolkning och landets härliga och öppna stämning. Här hittar du dessutom rikliga och välsmakande kulinariska traditioner. Du kan utforska landet från norr till söder, eller från söder till norr: det finns 1700 kilometer kust och fler än 1200 öar som du kommer att vilja upptäcka. Ta dig från ö till ö med egen båt och stanna då och då för en promenad: naturens skönhet visar sig verkligen och på många av öarna och med lite tur är du helt ensam. Kroatien har åtta nationalparker, här ges många möjligheter till möten med en häpnadsväckande fauna och flora. Destinationen är perfekt för dem som vill växla mellan dagdriveri, avkoppling och sport, varva avkopplande segling på de ljusblå vågorna med vandring. Slutligen är detta vackra land uppskattat för sina förtrollande städer, bortskämda med vacker arkitektur. Huvudstaden Zagreb, till exempel, är en subtil balans mellan historisk rikedom och modern, levande stad. Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Kroatien

Kroatien erbjuder flera olika sidor för resenären, var och en lika vacker och fascinerande som den andra. Låt oss börja med den mest kända aspekten: ​​den underbara kroatiska kusten. När det gäller havet har Kroatien fått allt. Med över tusen öar och holmar kommer du att bli bortskämd med goda alternativ. Dessa öar har alla sin egen karaktär och egenskaper, torra eller frodiga, vilda eller livliga, dimmiga eller soliga... Det finns något för allas smak, båtturer, vandring, simning, provsmakning av färsk fisk och skaldjur. Denna kust och dess marina arv kommer att göra ett djupt intryck på dig! Små vikar skyddade från vinden, grund och bukter där du kan lägga till med ankare, hamnar och charmiga byar väntar på dig att komma iland. Du kommer utan tvekan att falla för kustregionernas charm, Dalmatien och Istrien.  Istrien, regionen längs den norra kusten av landet, har många härliga överraskningar att bjuda på! Här finner du små städer och byar med traditionell charm, kringgärdade av grönskande vinodlingar. Byarna har behållit sina vackra, medeltida gränder och du kan njuta av den lovordade gastronomin överallt. Istrien har verkligen allt som lockar till Medelhavet.

Andra länder som du kanske gillar

Mon projet de voyage i Kroatien