Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Kreta

Din skräddarsydda rundresa På Kreta
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Kreta som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Kreta

Om du letar efter ett unikt resmål, där bergen sträcker sig ned till havskusten, historien är djupt förankrad i landskapet och där det helt enkelt är lätt att leva, då har du kommit rätt. Den naturintresserade kommer att älska den här lilla ön, det är inte vårt att förstå varför den ansågs ha varit gudarnas favorit under antiken. Här hittar du bland annat den häpnadsväckande Samariaravinen, Europas djupaste ravin med en spektakulär kanjon, där ”järnportarna” markerar den trångaste delen. Dras du mer till kusten och de aktiviteter som finns där så erbjuder Kretas många vackra stränder en perfekt inramning. I Loutro utgör ruinerna av fästningen Frangokostello en minnesvärd bakgrund till den vita stranden. Ett annat bra förslag är Elafonisi, lagunen och dess knallblå vatten kommer att sitta kvar på näthinnan länge. Ett måste är att besöka några av de många fantastiska små fiskebyarna på Kretas kust. Promenera runt bland de vackra husen, titta på båtarna och insup den karakteristiska atmosfären. Njut av den ljuvliga lokala maten och se ut över det turkosa havet, detta kommer garanterat bli en resa att minnas.

Andra länder som du kanske gillar