Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Kirgizistan

Din skräddarsydda rundresa i Kirgizistan
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Kirgizistan som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Kirgizistan

Om du lockas av den verkliga vildmarken så är detta ett perfekt resmål för dig. Över 50 % av landet i helhet är högre beläget än 3000 meter över havet och området är vilt paradis bevarat från massturismens strömmar. Landets invånare, de flesta nomader eller herdar har ett tätt band med hästen, deras främsta bruksdjur och mötet med deras livsstil kommer få dig att känna dig långt, långt hemifrån. Bli inte förvånad om du känner dig lite snurrig den första natten som du spenderar i en traditionell jurta. Men landet är inte bara berg, här finner du också vidsträckta gröna fält och ljuvligt turkosa sjöar, såsom i Song-Kol eller den fantastiska Issyk Kul. Med Kirgizistans unika kultur kan det vara lätt att glömma att detta är Asien, spår av vilket du hittar i städer som Bichkek, Karakol och byar som Toktogoul, Kazarmane och Kochkor, där uråldriga traditioner lever kvar utan notis om tiden som passerar. Långt från alla sorters klichéer kommer det här landet att röra ditt hjärta och ge dig upplevelser som bara är tillgängliga för den modige och äventyrlige resenären.

Andra länder som du kanske gillar