Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Kirgizistan

Resor till Kirgizistan

Din rundresa i Kirgizistan skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Kirgizistan

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Kirgizistan?

Om vi får gissa väcker namnet Kirgizistan en av tre associationer hos dig, nyfikenhet, det okända eller äventyr. Ord som alla tre mycket bra beskriver detta fascinerande och unika land. Det okända eftersom landet ligger dolt och svåråtkomligt bland bergen. Nyfikenhet inför det nomadiska hästburna folk som bor här och deras vanor och vardag, så långt borta från våra egna. Till sist äventyr, eftersom en resa till Kirgizistan är en verklig upptäckts... Om vi får gissa väcker namnet Kirgizistan en av tre associationer hos dig, nyfikenhet, det okända eller äventyr. Ord som alla tre mycket bra beskriver detta fascinerande och unika land. Det okända eftersom landet ligger dolt och svåråtkomligt bland bergen. Nyfikenhet inför det nomadiska hästburna folk som bor här och deras vanor och vardag, så långt borta från våra egna. Till sist äventyr, eftersom en resa till Kirgizistan är en verklig upptäcktsfärd och en upplevelse av en annan värld, att närma sig med ödmjukhet. Det här inte ett land för den som placerar bekvämligheten först. Högplatåerna, de majestätiska bergen och det nomadiska livets rytm kräver sin karaktär, seg och enveten. Men för den som är villig att genomgå lite prövningar väntar ett land fullt av fantastiska upptäckter som du inte kommer se någon annanstans. Detta är garanterat en resa som inte kommer påminna om någon annan, ett äventyr och ett minne för en livstid. Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Kirgizistan

Om du lockas av den verkliga vildmarken så är detta ett perfekt resmål för dig. Över 50 % av landet i helhet är högre beläget än 3000 meter över havet och området är vilt paradis bevarat från massturismens strömmar. Landets invånare, de flesta nomader eller herdar har ett tätt band med hästen, deras främsta bruksdjur och mötet med deras livsstil kommer få dig att känna dig långt, långt hemifrån. Bli inte förvånad om du känner dig lite snurrig den första natten som du spenderar i en traditionell jurta. Men landet är inte bara berg, här finner du också vidsträckta gröna fält och ljuvligt turkosa sjöar, såsom i Song-Kol eller den fantastiska Issyk Kul. Med Kirgizistans unika kultur kan det vara lätt att glömma att detta är Asien, spår av vilket du hittar i städer som Bichkek, Karakol och byar som Toktogoul, Kazarmane och Kochkor, där uråldriga traditioner lever kvar utan notis om tiden som passerar. Långt från alla sorters klichéer kommer det här landet att röra ditt hjärta och ge dig upplevelser som bara är tillgängliga för den modige och äventyrlige resenären.

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage