Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Kina

Din unika resa i Kina skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Kina som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Classic - Beijing, Yunnan and Shanghai
Ca. 14 Dagarfrån23 030 kr
Highlights Tour- Beijing, Xi'An, Shanghai
Ca. 9 Dagarfrån12 740 kr
Silk Road Adventure (group tour) -  Xinjiang Province
Ca. 10 Dagarfrån16 040 kr
Highlights Tour - Beijing, Xi'an, and Shanghai
Ca. 8 Dagarfrån13 770 kr
Temples, Landscapes and Cities
Ca. 11 Dagarfrån10 560 kr
Beijing in One Week
Ca. 6 Dagarfrån12 870 kr
Yunnan and Guangxi
Ca. 14 Dagarfrån24 760 kr
Ancient Meets Modern
Ca. 11 Dagarfrån12 510 kr
Meet the Pandas and Yangtze Cruise
Ca. 11 Dagarfrån14 920 kr
kombinera
Great Wall, Tibet, and the Himalayas
Ca. 13 Dagarfrån21 130 kr
History, Archaeology and Nature
Ca. 14 Dagarfrån21 030 kr
Gansu Silk Road 7-Day Tour
Ca. 10 Dagarfrån25 150 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Med sina 1,4 miljarder invånare är Kina världens folkrikaste land och till ytan störst i Östasien. Våra professionella reseexperter bor och lever i Kina och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Världens högsta berg, uråldriga tempel och enorma städer med mängder av historia - i Folkrepubliken Kina finns jättemycket att se och göra beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av landet, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta fascinerande land - utan att missa några smultronställen!

Vad kan man göra i Kina?

Med sitt häpnadsväckande varierande landskap och mångfacetterade kultur, urgamla historia och ultramoderna storstäder kommer Kina att fascinera dig. Gör resan till ett kulinariskt äventyr och prova goda och unika delikatesser - från Hongkongs dimsum till Sichuans kryddstarka läckerheter. Vandra i oförglömlig natur eller upplev pulsen i metropolerna Hongkong och Macau. Vill du resa till Kina med barn kan ni enkelt utforska något av landets många spännande platser i ett lugnare tempo, eller se Kinas berömda pandor. Självklart kan du också ta dig till det sagolika och annorlunda Tibet eller kombinera din Kinaresa med Nepal eller Bhutan!

Vad kan man se i Kina?

Här kan du njuta av otroliga landskap som tagna ur en saga, upptäcka mytomspunna historiska lämningar som terrakottaarméen och se världsberömda monument som den kinesiska muren. Våra agenter hjälper sina resenärer att hitta det bästa:

  • Den idealiska platsen att börja din rundresa i Kina på är naturligtvis i huvudstaden Beijing. I hjärtat av denna ständigt föränderliga metropol hittar du Himmelska fridens torg, den legendariska Förbjudna staden, Himmelens tempel och Sommarpalatset.
  • Upplev den enda mänskliga konstruktion som är synlig från rymden - Kinesiska muren!
  • Se den berömda terrakottaarmén som bevaras i staden Xian, vars syfte var att skydda kejsaren Qin Shi Hun för evigt. Staden ger dig också en god möjlighet att upptäcka det autentiska kinesiska köket.
  • Spendera en dag med att utforska den hypermoderna metropolen Shanghai som även har lyckats behålla sin historiska charm.

När ska man åka till Kina?

Den bästa tiden är mars till juni alternativt höstmånaderna september till november. Under de här perioderna är klimatet behagligt över praktiskt taget hela landet och naturen är särskilt vacker. I norra Kina kan vintrarna bli hårda och ju längre söderut du kommer desto hetare blir temperaturerna och här kan du också räkna med intensiva regnperioder. Det är en god idé att undvika de veckor då det är kinesiska skollov - då är det fullt överallt.

Behöver man ett visum för att resa till Kina?

För alla resor längre än 72 timmar behöver man som svensk ha ett giltigt visum för att besöka Kina. Visum söker du via China Visa Application Service Center i Stockholm eller Göteborg, mer information hittar du på webplatsen visaforchina.org.

Andra länder som du kanske gillar