Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Kazakstan

Resor till Kazakstan

Din rundresa i Kazakstan skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Kazakstan

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Kazakstan?

Det kan vara svårt att föreställa sig Kazakstan om man inte har varit där. Säkert är att det är nödvändigt att släppa klichéer om kosmodromen i Bajkonur, Djingis Khan och Borat för att kunna första det här fascinerande och föga upptäckta landet. Det här landet är till ytan enormt, men desto mindre befolkat och sträcker ut sig över Europas östligaste delar såväl som Centralasien och befolkades en gång av nomadiska folk. Mellan stäpper och sjöar by... Det kan vara svårt att föreställa sig Kazakstan om man inte har varit där. Säkert är att det är nödvändigt att släppa klichéer om kosmodromen i Bajkonur, Djingis Khan och Borat för att kunna första det här fascinerande och föga upptäckta landet. Det här landet är till ytan enormt, men desto mindre befolkat och sträcker ut sig över Europas östligaste delar såväl som Centralasien och befolkades en gång av nomadiska folk. Mellan stäpper och sjöar byggs städer i en häpnadsväckande fart, etten resa till Kazakstan är först och främst ett äventyr och i exempel på detta är landets huvudstad Astana. Städerna behåller ändock sin traditionella charm som exempelvis Almaty, Pavlodar eller Turkestan. En resa till Kazakstan är först och främst ett äventyr och kommer med all säkerhet ge minnen för livet. Längtar du efter en upplevelse långt bortom det vanliga i ett föga utforskat land så är detta helt klart något för dig! Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Kazakstan

Förbered din resa till Kazakstan med Evaneos! Här hittar du förslag och idéer inför din kommande resa. Kazakstans huvudstad, Astana, är kanske inte den vackraste i världen, men väl värd omvägen för det. Denna stad i ständig expansion och utveckling förändras från dag till dag. Almaty däremot har lyckats behålla sitt arv och är ett absolut måste på en resa till detta annorlunda land. För den historieintresserade är detta paradiset, här hittar du allt från typiskt sovjetisk arkitektur till hällristningar från bronsåldern. I staden Qaraganda finns landets industriella arv väl bevarat, staden är särskilt spännande för den som är intresserad av gruvor. I Shymkent är det istället oljeindustrin som tar huvudplatsen, staden omges också av vackra berg. För den som fascineras av religion och arkitektur är både Pavlodar och dess imponerande moské eller det fascinerande Turkestan. Den sistnämnda är inte bara en legendarisk stad där den persiska kulturen mötte de omgivande stammarnas i forna tider, men också hem till ett UNESCO världsminnesmärkt mausoleum. Med sin kulturella mångfald och brokiga förflutna är Kazakstan verkligen ett annorlunda resmål som öppnar sig bara för den nyfikne. En resa hit kommer garanterat bli ett minne för livet!

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage