Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Kazakstan

Din skräddarsydda rundresa i Kazakstan
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Kazakstan som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Kazakstan

Förbered din resa till Kazakstan med Evaneos! Här hittar du förslag och idéer inför din kommande resa. Kazakstans huvudstad, Astana, är kanske inte den vackraste i världen, men väl värd omvägen för det. Denna stad i ständig expansion och utveckling förändras från dag till dag. Almaty däremot har lyckats behålla sitt arv och är ett absolut måste på en resa till detta annorlunda land. För den historieintresserade är detta paradiset, här hittar du allt från typiskt sovjetisk arkitektur till hällristningar från bronsåldern. I staden Qaraganda finns landets industriella arv väl bevarat, staden är särskilt spännande för den som är intresserad av gruvor. I Shymkent är det istället oljeindustrin som tar huvudplatsen, staden omges också av vackra berg. För den som fascineras av religion och arkitektur är både Pavlodar och dess imponerande moské eller det fascinerande Turkestan. Den sistnämnda är inte bara en legendarisk stad där den persiska kulturen mötte de omgivande stammarnas i forna tider, men också hem till ett UNESCO världsminnesmärkt mausoleum. Med sin kulturella mångfald och brokiga förflutna är Kazakstan verkligen ett annorlunda resmål som öppnar sig bara för den nyfikne. En resa hit kommer garanterat bli ett minne för livet!

Andra länder som du kanske gillar