Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Israel

Planera din rundresa i Israel med en lokal expert
Beskriv din drömresa och få ett förslag - Gratis och utan åtaganden
Jag vill resa
Som par
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor i Israel som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Den perfekt upptäcksresan
Ca. 8 Dagarfrån10 400 kr
Israel Grand Tour
Ca. 10 Dagarfrån21 330 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

En resa utöver det vanliga

Upptäck Israel med Evaneos

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda resebyråer i Israel som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokala resebyråer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Israel. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Så går det till att boka en resa via Evanoes

  • Kom i kontakt med en lokala experten från en av våra resebyråer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan".
  • Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig. 
  • Du diskuterar med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.
  • Om du vill gå vidare och boka din resa skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform 

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med den lokala experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare. 

När man bokar med en lokal researrangör via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt! 

Vi finns här om du har frågor eller funderingar per mail Kontakta@evaneos.se eller på telefon 08 44 63 28 19. 

En guide till Israel

Israel ligger i Mellanöstern i Asien och utropades 1948 som en judisk stat i Palestina. Våra professionella reseexperter bor och lever i Israel och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Heliga Jerusalem, livliga Tel Aviv och Döda havet - här finns jättemycket att se och göra. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Israel, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta fantastiska land - utan att missa några spännande sevärdheter!

Vad kan man göra i Israel?

Välkommen till mångfacetterade Israel - här finns något för alla resenärer! För dig som är intresserad av religion och historia är den heliga huvudstaden Jerusalem ett måste. För gourmén, liksom stranddyrkaren och “partyprissen”, är livliga Tel Aviv ett riktigt mecka. För naturromanikern väntar en uppsjö av storslagna vyer och promenadslingor längs floder, dalar, berg och öken. Badfantasten kan se fram emot att snorkla och dyka i Röda havet - eller bara flyta i Döda havet! 

Vad kan man se i Israel?

Från vackra floder och dalar, till heliga trädgårdar och berg - här väntar magiska vyer och heliga platser bakom varje hörn. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

  • Fascineras av huvudstaden Jerusalem med sin smältdegel av olika kulturer och ett tempo som går från total frenesi till ett fullkomligt lugn. Känn historiens och religionens vingslag vid Olivberget, Tempelberget och Klagomuren.

  • För en helt annan vibe och lekfull stämning - res till Tel Aviv, även känd som “Medelhavets New York”. Denna trendiga, öppna och mångkulturella metropol bjuder på fantastisk mat, vackra stränder och ett levande nattliv.

  • Gör en djupdykning långt tillbaka i tiden - 400 meter över havet vid den mångtusenåriga fästningen Masada. Som ett av UNESCOS världsarv erbjuder fästningen otroliga vyer över Negevöknen. 

  • Dyk, snorkla eller bada med färgglada fiskar i kristallklara Röda Havet. För att sedan flyta som en stock i världens saltaste sjö - Döda havet!

Behöver man ett visum för att resa till Israel?

Svenska resenärer behöver inte visum för att resa till Israel, så länge resan inte överstiger 90 dagar. Däremot krävs ett pass som är giltigt minst 6 månader efter utresedatum samt en returbiljett. Läs mer på Sveriges Ambassad Tel Aviv.

Andra länder som du kanske gillar