Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Israel

Din unika resa i Israel skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Israel som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Från Jerusalem till Dödahavet
Ca. 8 Dagarfrån8 220 kr
 Lyxig rundresa med egen guide och chaufför 
Ca. 9 Dagarfrån23 370 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Israel ligger i Mellanöstern i Asien och utropades 1948 som en judisk stat i Palestina.  Detta är ett resmål som har en enorm historisk och kulturell rikedom och som verkligen bör upplevas! Vår reseexpert Erez bor i Israel och skapar unika resor med sin kunskap och lokala expertis. Erez diver sin egna familjeägda researrangör och är utbildad chaufför. Att planera en resa till Israel med Erez innebär att du kan bestämma hur du vill ha din resa baserat på vad som är viktigt för dig. Erez kan svara på alla dina frågor om Israel och finns där för dig som stöd under resan väl på plats i Israel, så att du alltid kan få hjälp med nått om så behövs! Erez vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Från heliga Jerusalem till livliga Tel Aviv och Döda havet - här finns jättemycket att se och göra. Erez kommer att visa dig det bästa av Israel, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Han tar hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta fantastiska land - utan att missa några spännande sevärdheter!

En guide till Israel

Vad kan man göra i Israel?

Välkommen till mångfacetterade Israel - här finns något för alla resenärer! För dig som är intresserad av religion och historia är den heliga huvudstaden Jerusalem ett måste. För gourmén, liksom stranddyrkaren och “partyprissen”, är livliga Tel Aviv ett riktigt mecka. För naturromanikern väntar en uppsjö av storslagna vyer och promenadslingor längs floder, dalar, berg och öken. Badfantasten kan se fram emot att snorkla och dyka i Röda havet - eller bara flyta i Döda havet! 

Vad kan man se i Israel?

Från vackra floder och dalar, till heliga trädgårdar och berg - här väntar magiska vyer och heliga platser bakom varje hörn. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

  • Fascineras av huvudstaden Jerusalem med sin smältdegel av olika kulturer och ett tempo som går från total frenesi till ett fullkomligt lugn. Känn historiens och religionens vingslag vid Olivberget, Tempelberget och Klagomuren.

  • För en helt annan vibe och lekfull stämning - res till Tel Aviv, även känd som “Medelhavets New York”. Denna trendiga, öppna och mångkulturella metropol bjuder på fantastisk mat, vackra stränder och ett levande nattliv.

  • Gör en djupdykning långt tillbaka i tiden - 400 meter över havet vid den mångtusenåriga fästningen Masada. Som ett av UNESCOS världsarv erbjuder fästningen otroliga vyer över Negevöknen. 

  • Dyk, snorkla eller bada med färgglada fiskar i kristallklara Röda Havet. För att sedan flyta som en stock i världens saltaste sjö - Döda havet!

Behöver man ett visum för att resa till Israel?

Svenska resenärer behöver inte visum för att resa till Israel, så länge resan inte överstiger 90 dagar. Däremot krävs ett pass som är giltigt minst 6 månader efter utresedatum samt en returbiljett. Läs mer på Sveriges Ambassad Tel Aviv.

Andra länder som du kanske gillar