Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman
Be om ett reseförslag Gunnar och hens kollegor ser fram emot att skräddarsy din resa tillsammans med dig efter dina önskemål.

Gunnars researrangör Din lokala expert för klassiska och lyxiga resor!

296 omdömen
Gunnar är född och uppvuxen på Västmannaöarna. En ögrupp som som blev känd på grund av ett vulkanutbrott 1973, då alla invånarna tvingades evakuera. Gunnar känner till Islands mest fascinerande platser och besitter stor kunskap om landet. Han är en äventyrare som alltid är reda för en ny utmaning och ser fram emot att skapa en unik resa för dig i hans hemland - "The Land of Ice and Fire"!
Medlem hos Evaneos sedan 3 år tillbaka
Researrangören grundades: för 31 år sedan
Med kontor i Reykjavik, Island
Språk: Franska, Engelska

Teamet

På Gunnars researrangör jobbar 4 reseexperter.

Omdömen från resenärer

296 recensioner av Evaneos reseforum
Kommunikation med reseexperten
Rutten (tempo, etapper)
Mottagande och professionalism
Guide
Resedokument
Boenden
Transport
Förhållande mellan pris och kvalitet
Sortera efter:
Från nyast till äldst
Visa:
 • Jimmrar
  Jimmrar
  9 augusti 2017
  Fördelar:
  Den oerhört varierande naturen
  Nackdelar:
  Tydligheten med vad man beställt för bil. En Suzuki Grand Vitara ersätts inte med en 5 år sliten Duster när man skall hämta ut bilen, man skall inte behöva börja semestern med det man semestrar ifrån; tjat och ensidig ekonomisk vinning!
  Hur:
  Rutten var fantastisk och utmanande, Springsandurvägen lite väl tuff med vald bil, skulle beskrivits bättre. Fantastiska upplevelser, väl hemma känner vi oss väldigt nöjda! Matthias gjorde ett bra int...Rutten var fantastisk och utmanande, Springsandurvägen lite väl tuff med vald bil, skulle beskrivits bättre. Fantastiska upplevelser, väl hemma känner vi oss väldigt nöjda! Matthias gjorde ett bra intryck, speciellt initialt. Själva reseplanen kunde varit lite mer genomarbetad med fler hotspots, de som angavs skulle också markerats på kartan. Vi kompletterade själva med ett besök på en resebyrå i Reyjkavik.Läs mer

 • Marmotte
  Marmotte
  6 maj 2019
  Tyvärr, det här omdömet är inte tillgängligt på ditt språk