Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman

IrlandEn aktiv rundresa - vandring, tåg och Belfast

 • Sport & äventyr
Detta är en 5 dagars lång rundresa för er som vill uppleva Irlands vackra kustlinje till fots! Resan börjar i Nordirlands huvudstad, Belfast innan ni tar tåget vidare mot Nordirlands kust. Här börjar en 2 dagars lång vandring längs den dramatiska kustlinjen där ni kommer få uppleva branta klippor, öde stränder och fantastisk natur. Efter att ni nått slutdestinationen för vandringen, Port...

Detta är en 5 dagars lång rundresa för er som vill uppleva Irlands vackra kustlinje till fots! Resan börjar i Nordirlands huvudstad, Belfast innan ni tar tåget vidare mot Nordirlands kust. Här börjar en 2 dagars lång vandring längs den dramatiska kustlinjen där ni kommer få uppleva branta klippor, öde stränder och fantastisk natur. Efter att ni nått slutdestinationen för vandringen, Portrush, väntar 2 dagar i Belfast som erbjuder trevliga människor, många pubar och restauranger och intressant historia!

Detta är ett 5 dagar långt förslag på en rundresa där man tar sig runt med hjälp av tåg och buss. Resan är individuell och ni kan resa själv eller med ett resesällskap - när ni vill och hur ni vill! Vänligen observera att flyg ej ingår. Programmet är här som inspiration och går helt och hållet att anpassa och skräddarsy efter era intressen och preferenser.

Se mer
Höjdpunkter under resan
 • Vandring
  Vandring
 • Kust
  Kust
 • Berg
  Berg
 • Stad
  Stad
 • Natur
  Natur

Program dag för dag

En skräddarsydd rundresa

Rundresan har skapats av vår researrangör i syfte att inspirera dig. Varje del av resan kan sedan anpassas efter dina önskemål och behov: allt från typ av boende, aktiviteter och längd på resan.

Dag 1: Välkommen till Belfast och Irland!

När ni landat på Belfast flygplats, står en av våra kollegor och väntar på er med en namnskylt och kör er därefter till ert hotell i stadens centrum. Resten av dagen är fri att spendera som ni vill, strosa runt själva och upptäck Belfast på egen hand.

- Transport: Cirka 30 minuter.

- Måltider: Inga

Etapper:
Belfast

Dag 2: Dags för vandring från Ballycastle

Idag kommer ni åka tåg från Belfast till staden Ballycastle. Väl framme i Ballycastle blir ni upphämtade på tågstationen och körda till där vandringen startar. Oroa er inte, ert bagage blir kört till hotellet där ni kommer spendera natten.

Vandring från Ballycastle - Ballintray hamn- Dunseverick slott. Vandringen som börjar idag tar er längs Nordirlands mest berömda kustlinje. Här hittar ni höga klippor, avskilda stränder och många historiska och naturliga landmärken. Detta är bara en liten bråkdel av allting ni kommer uppleva.

- Transport: Ingen (bara för ert bagage)

- Måltider: Frukost

- Vandring: Ballycastle - Ballintray Hamn - Dunseverick slott, 21 km

Etapper:
Ballycastle

Dag 3: Vandring från Dunseverick slott till Portrush

Idag blir ert bagage kört från Dunseverick slott till Portrush, där ni kommer spendera natten. Efter frukost är det dags för ännu en heldag med vandring! Idag vandrar ni från Dunseverick slott genom mäktiga Giant’s Causeway och den lilla sjöstaden Portballintrae innan ni når Portrush. Dagens vandring är 21 km lång och tar er genom vackra landskap och ni kommer skåda utsikter som ni sent kommer glömma.

- Transport: Ingen (bara för ert bagage)

- Måltider: Frukost-

Vandring: Ballycastle - Ballintray Hamn - Dunseverick slott, 21 km

Etapper:
Dunseverick, Portrush

Dag 4: Upptäck Belfast

De senaste 2 dagarna av intensiv vandring har nog gjort kroppen trött och det är dags för er att slappna av lite. Efter en härlig frukost, tar ni tåget från Portrush tillbaka till Belfast. Väl framme i Belfast har ni resten av dagen på er att utforska Nordirlands huvudstad.

- Transport: Tåg, Belfast - Portrush, cirka 2 timmar.

- Måltider: Frukost

Etapper:
Belfast

Dag 5: Hejdå Belfast och Irland

Beroende på när ni flyger kan det eventuellt finnas tid över för att promenera runt i Belfast och göra lite sista minuten-shopping innan ni åker till flygplatsen. Vi hoppas att ni har haft en aktiv och spännande resa här i Irland

!- Transport: Taxi, från hotellet till flygplatsen

- Måltider: Frukost


Belfast Ballycastle Dunseverick Portrush

Prisdetaljer

Denna rundresa går att skräddarsy efter dina önskemål

Prisförslaget gäller denna specifika resa och tanken är att bara ge en idé kring vad det kan kosta för destinationen du valt. Senare under reseplaneringen kommer vår lokala researrangör skräddarsy din rundresa utefter just din budget.

Priset för resan börjar från 5 350 kr / 5 dagar
Exempelpris under lågsäsong, exklusive internationella flyg
Vänligen notera att detta pris kan variera kraftig beroende på hög och lågsäsong. För ett specifikt prisestimat och slutgiltigt pris vänligen kontakta den lokala reseexperten.

Priset inkluderar

 • 4 nätter på hotel, bed and breakfast eller gästhem i dubbelrum
 • 4 frukostar
 • Detaljerad resplan för hela resan på engelska. (Detta är inte en reseguide utan en resplan i PDF version med resväg, boende och hur man hittar dem samt intressanta platser att besöka och annan nyttig information för er resa så som bra restauranger.
 • Taxi till och från flygplatsen

I priset ingår inte

 • Flyg till och från Belfast
 • Tåg och buss i landet
 • Lunch och middagar
 • Reseförsäkring

Är du intresserad av att boka eller anpassa denna rundresa? Skicka in en bokningsförfrågan för att gå vidare!

Fler reseidéer