Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Irland

Din unika resa på Irland skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Irland som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Family adventure
Ca. 4 Dagarfrån3 160 kr
Game of Thrones Tour
Ca. 7 Dagarfrån5 750 kr
Dublin, Aran Islands and Connemara
Ca. 8 Dagarfrån6 710 kr
Classic Tour
Ca. 11 Dagarfrån9 610 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Låter mysiga pubar, skummande mörk öl och traditionell folkmusik som något för dig? Då är en resa till Irland precis vad du söker. Här kan du uppleva det fascinerande keltiska kulturarvet, resa tillbaka i tiden vid någon av öns många gåtfulla lämningar eller se vackra medeltida slott, mitt i det böljande landskapet. Irland, kallat “den gröna ön” är en naturskön pärla och den varma lokalbefolkningen och avslappnade stämningen kommer inte göra dig besviken. Upplev denna spännande plats på din rundresa på Irland.

Vad kan man göra på Irland?

Om kultur, historia och otrolig natur talar till dig är Irland ett perfekt resmål. En resa för två till mysiga och avskilda byar på Irlands västkust är perfekt för en romantisk resa. Denna vackra ö bjuder på en mängd roliga aktiviteter att upptäcka, ta en ridtur i Connemara, vandra bland kullarna eller cykla längs den makalös vackra västkusten. Det stora utbudet av spännande saker att göra och se gör det lätt att resa till Irland med barn. För vuxna kanske ett besök på ett whiskydistilleri med provning lockar, här finns det många att välja på. Ett måste är att besöka Guinness klassiska ölbryggeri i Dublin och njuta av Irländarnas favoritdryck.

Vad kan man se på Irland?

Börja din rundresa på Irland i huvudstaden Dublin. Vandra runt i denna historiska stad längs med floden Liffey och upptäck denna pärla som var hem till både Oscar Wilde och James Joyce. Förutom Dublins charm bjuder den gröna ön på mycket annat, ta dig vidare till Galway på västkusten, Irlands kulturella centrum. Här hittar du en levande musik- och konstscen, besök en utställning, konsert eller kanske någon av sommarens många festivaler. Här är det kulturella arvet ständigt närvarande, är det den klassiska keltiska kulturen som lockar är Galway ett måste. Åk vidare till det natursköna och lugna Connemara där du kan njuta av Irlands böljande gröna kullar eller vandra längs med den dramatiska kustlinjen. Missa inte de häpnadsväckande klipporna som stupar ned mot havet i Cliffs of Moher. Ta dig ut till Aranöarna för att uppleva det verkligt traditionella Irland, här talas fortfarande öns egna språk iriska av alla.

När ska man resa till Irland?

Sommarmånaderna erbjuder den bästa chansen att utforska det frodiga och gröna Irland. Ön har ett milt och fuktigt klimat, regn är vanligt förekommande. Är det en vandringsresa på den vilda ön som står på schemat är juni-september de bästa månaderna för ett besök, då vädret är milt och risken för regn som minst. Här blir vintrarna sällan särskilt kalla, och sommarmånaderna håller sig behagligt varma. Är planen att spendera större delen av resan i städer så gör Irlands milda väder höst och vår till passande tider på året att besöka, då kan man också undvika de stora turistmassorna. Dock kan man behöva förbereda sig på skyfall.

Behöver man ha med sitt pass för att åka till Irland?

 Även om Irland tillhör EU så behöver du ha ett giltigt pass för att resa dit, eftersom landet inte hör till Schengenområdet. 

Andra länder som du kanske gillar