Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman

Resor till Irland

Din rundresa på Irland skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor på Irland

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Irland?

Även om man inte ska resa så långt eller vara borta särskilt länge kan det vara skönt att ta hjälp av en en expert när man planerar sin resa. Att upptäcka Irland med hjälp av en lokal reseexpert som verkligen kan allt om landet är inte samma sak som att sätta ihop sin rundresa själv. Genom att ta hjälp av Evaneos får du en bättre resa smidigt och enkelt! Vi har valt ut bra, kunniga, irländska researrangörer som skräddarsyr din resa till Irland he...

Även om man inte ska resa så långt eller vara borta särskilt länge kan det vara skönt att ta hjälp av en en expert när man planerar sin resa. Att upptäcka Irland med hjälp av en lokal reseexpert som verkligen kan allt om landet är inte samma sak som att sätta ihop sin rundresa själv. Genom att ta hjälp av Evaneos får du en bättre resa smidigt och enkelt! Vi har valt ut bra, kunniga, irländska researrangörer som skräddarsyr din resa till Irland helt efter dina preferenser.


Våra reseexperter vet vad du bara inte får missa! De bokar bra, prisvärda boenden och sköter alla detaljer så att du kan ta det lugnt och bara njuta av din resa. 


Det är gratis att ta kontakt med vår irländska expert! Du bokar endast när du känner dig nöjd med reseförslaget och vill gå vidare! 

Se mer

Omdömen från våra resenärer som rest till Irland

4.6/5
5 omdömen
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Irland

Låter mysiga pubar, skummande mörk öl och traditionell folkmusik som något för dig? Då är en resa till Irland precis vad du är ute efter. Här kan du uppleva det fascinerande keltiska kulturarvet, resa tillbaka i tiden vid någon av öns många gåtfulla lämningar eller se vackra medeltida slott, mitt i det böljande landskapet.

Bila runt på Irland för att uppleva landet på bästa sätt! Ta dig till platser kända från tv serien “Games of Thrones”, stanna upp och njut av huvudstaden Dublin eller gör ett besök vid de häpnadsväckande klipporna Cliffs of Moher. Eller varför inte vandra på Irland när du ändå är där? Landet erbjuder fantastiska vandringsleder med hisnande utsikter som du kommer tappa hakan av. Irland, kallas även “den gröna ön” på grund av dess vackra natur och den avslappnade stämningen kommer inte att göra dig besviken. Nedan hittar du inspiration för hur du på bästa sätt kan uppleva Irland!

Vad ska man se och göra på Irland?

Sevärdheter

 • Dublin: Vi rekommenderar att du börjar din rundresa på Irland i huvudstaden Dublin. Vandra runt i denna historiska stad längs med floden Liffey och upptäck denna pärla som var hem till både Oscar Wilde och James Joyce
 • Galway: Ta dig Galway som ligger på västkusten och som är Irlands kulturella centrum. Här hittar du en levande musik- och konstscen, utställningar, konsert eller kanske någon av sommarens många festivaler. Här är det kulturella arvet ständigt närvarande. Om det är den klassiska keltiska kulturen som lockar är Galway ett måste.
 • Aranöarna: Ta dig ut till Aranöarna för att uppleva traditionella Irland, här talas fortfarande öns egna språk iriska av alla.

Vad kan man göra på Irland?

 • Ridning: Irland är ett perfekt resmål för den som är hästintresserad! Ta en ridtur i Connemara och njut av naturen från sadeln.
 • Vandring: Ta dig till det natursköna och lugna Connemara där du kan njuta av Irlands böljande gröna kullar eller vandra längs med den dramatiska kustlinjen. Missa inte de häpnadsväckande klipporna som stupar ned mot havet i Cliffs of Moher.
 • Cykling: Hyr cykel och upplev makalöst vackra västkusten från sadeln.
 • Whiskydestilleri & Ölbryggeri: För vuxna kanske ett besök på ett whiskydestilleri med provning lockar, här finns det många att välja på. Ett måste är också att besöka Guinness klassiska ölbryggeri i Dublin och njuta av Irländarnas favoritdryck.

När är bästa tiden att resa till Irland?

Sommarmånaderna erbjuder den bästa chansen att utforska det frodiga och gröna Irland. Ön har ett milt och fuktigt klimat, regn är vanligt förekommande. Är det en vandringsresa som står på schemat är juni-september de bästa månaderna för ett besök, då vädret är milt och risken för regn som minst. Vintrarna blir sällan särskilt kalla, och sommarmånaderna håller sig behagligt varma. Är planen att spendera större delen av resan i städer så gör Irlands milda väder höst och vår till passande tider på året att besöka, då kan man också undvika de stora turistmassorna. Dock kan man behöva förbereda sig på skyfall.

Bra att veta

Behöver man ha med sitt pass för att åka till Irland?

 Även om Irland tillhör EU så behöver du ha ett giltigt pass för att resa dit, eftersom landet inte hör till Schengenområdet. 

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage