Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Vi på Evaneos

Bli en av oss
Evaneos är ett franskt företag som grundades 2009. Vi är den första onlineplattformen där resenärer kommer i direkt kontakt med lokala researrangörer i landet de vill besöka.

Våra värderingar

Passion för resor

För oss är det bästa med livet att resa. Det är inte ovanligt att vi på kontoret har besökt ett dussintal länder.

Entreprenörer

Entreprenörsanda, kreativitet och innovation är vad som bäst beskriver oss. Genom att se saker annorlunda bygger vi vårt renommé.

Internationella

Att vara internationella sitter i ryggmärgen för oss. Vi är alla multikulturella och flerspråkiga, med många olika bakgrunder.

Grundarna

Eric La Bonnardière, VD
För några år sedan frågade jag mig själv hur jag kunde kombinera min passion för att resa med min vilja att starta eget företag och göra saker annorlunda. Idéen för Evaneos uppkom efter att ha jobbat några månader med Yvan. Idag är vårt projekt en riktig laginsats och det är bara början!
Yvan Wibaux, CTO
Efter en jordenruntresa och många nätter av programmering kände jag ett kall att dela min vision för resande online. Tillsammans med Eric gjorde vi visionen till verklighet genom att skapa Evaneos. Idag är vi ett team av entreprenörer, alla med samma passion för att resa. Vi är här för att revolutionera resevärlden, så dela den här visionen med oss!
"Att resa är att drömma och att dela med sig av minnen och erfarenheter"
Eric & Yvan
Grundare

Evaneos resemanifest

Dessa ståndpunkter vägleder oss:
  • Ta fram vertyg som gör det möjligt för alla resenärer att skapa sitt livs resa och därmed förverkliga sina drömmar.
  • Ständig innovation för att fortsätta revolutionera vår och våra lokala researrangörers branch.
  • Mångfald är vår planets rikedom. Vårt kall är att visa och skydda denna mångfald genom ansvarsfull och hållbar turism utan negativ inverkan på lokalbefolkning eller på miljön.
Hur det fungerar