Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Unika rundresor skapade av lokala reseexperter

Resenären
Du och dina resedrömmar! Dina intressen, behov och preferenser
Experten
Den professionella reseaktören med lokal expertis som kan språket & kulturen
Skräddarsy din drömresa direkt med en professionell reseaktör med lokal expertis. Designa just din unika rundresa där dina intressen och behov står i centrum.

Så fungerar Evaneos koncept

Lokala reseexperter

De lokala resebyråerna vi samarbetar med är valda utifrån strikta kriterier. De är experter på sitt land och har stor erfarenhet och kunskap. Du kan enkelt diskutera med dem då de talar bra engelska.

Anpassat efter din behov

Utforma din rundresa som du vill. Resmål, sevärdheter, boende, aktiviteter, måltider, guider, allt går att anpassa! Våra lokala reseexperter har inga begränsningar. Det är du som bestämmer!

Direktpris från lokal aktör

Evaneos fungerar som en marknadsplats där du får direkt tillgång till den lokala resebyråns priser. Genom att utesluta traditionella mellanhänder tar du del av inhemsk expertis till bra priser.

Evaneos garantier och betalning

Evaneos gör det tryggt att resa med en lokal aktör. Vi garanterar säker betalning samt garanti mot outfört arbete av den lokala experten. Med oss reser du bekymmersfritt och vi finns här på telefon och mail.

Nyckeltal

160 Destinationer
1000 Lokala reseexperter
5200 Rundresor
160 000 Resenärer har litat på oss
500 000 Medlemmar på vår hemsida

En samlingsplats för lokala reseexperter

Vår hemsida är den första som erbjuder lokala resebyråer en plattform där de kan komma i direktkontakt med resenärer. Vi hjälper dem även att ständigt utveckla sina färdigheter.

Varje lokal expert är en professional reseaktör som har lokalkännedom om sitt land. De kommer att anpassa varje detalj av resan efter dina önskemål. De finns dessutom tillgängliga dygnet runt när du väl är på plats i landet.

Se våra urvalskriterier

Låt en expert hos den lokala resebyrån planerar din drömresa. Efter att du skickat in en förfrågan om att du är intresserad av en skräddarsydd resa diskuterar du och experten på den lokala resebyrån detaljerna. Denne tar sedan fram ett förslag på en rundresa med prisbild. Detta är ett första utkast som ni kan anpassa tillsammans, steg för steg, utifrån din feedback. Experten gör sitt bästa för att uppfylla dina krav och önskemål. Våra experter kan allt om sina respektive länder så dra nytta av deras lokalkännedom. De kommer att ge dig personliga råd och hjälpa dig planera en resa som tar dig långt bortom de vanliga sevärdheterna. Väl på plats är allt organiserat åt dig! Den lokala experten välkomnar dig när du kommer fram, ordnar transfer till ditt boende, bokar hotel, väljer ut guider som passar dig, organiserar diverse transporter och planerar dina aktiviteter. De finns alltid tillgängliga för att assistera dig under din resa om det skulle behövas.

Mer information

En samlingsplats för resenärer

Evaneos handlar framför allt om passionerade resenärer som vill upptäcka världen. Bli en av dem!

Evaneos för samman reseälskare och globetrotters som alla har ett brinnande intresse för att resa och upptäcka världen

Många olika typer av resenärer väljer Evaneos, gemensamt har de kärleken till resandet. På vår hemsida kan de dela med sig av sina upplevelser, åsikter om sin lokala resebyrå och platser de besökt. All community feedback publiceras på hemsidan för att hjälpa andra resenärer förbereda sina framtida resor. Det hjälper även våra lokala resebyråer att ständigt förbättra kvalitén på sina tjänster och erbjudanden.

Se andras upplevelser

Vi på Evaneos

Vi är ett passionerat team vars mål är att hjälpa dig att bygga unika reserfarenheter. Tillsammans med dig utvecklar vi nya verktyg och tjänster för att revolutionera resevärlden.

Möt vårt team

Hur planerar och bokar du din resa?

Du kommer i kontakt med en lokal reseexpert

Engelsktalande experter från världens alla hörn utvalda av Evaneos

Läs mer
Tillsammans utformar ni din unika resa

Lokala experter på plats i landet finns till din hjälp

Läs mer
Med våra garantier reser du bekymmersfritt

En garanterat oförglömlig resa!

Läs mer
Du delar dina upplevelser och synpunkter

Dela dina upplevelser med andra resenärer på vårt reseforum

Läs mer