Publicering av Webbplatsen

Webbplatsen www.evaneos.se publiceras och drivs av: Företaget EVANEOS SA

Juridisk struktur: SA Capital of € 73,450.94

Registrering: RCS Paris 513 191 122

Registrering i Atout France: IM075110183

Finansiella garanti: Atradius

Yrkesansvarig: HISCOX

Huvudkontor och Kontor: 27 rue de Mogador, 75009 Paris

Representeras av Eric La Bonnardière och Yvan Wibaux som Maneging Directors

Tel: 01 82 83 36 36

Webbsidor

www.evaneos.se servrar tas om hand av:

Typhon SAS - 41 rue de l'Echiquier - 75010 Paris - R.C.S. PARIS B 480 288 976

Redogörelser från CNIL

Hantering av personuppgifter som delas med Evaneos SA via Evaneos webbplatser hanteras enligt redogörelse nummer 1385493 i CNIL (Commission Nationale Informatique et Libertés).

Allmän information om tjänster

Informationen som tillhandahålls av www.evaneos.se webbplats är indikativ. Evaneos SA garanterar inte korrekthet, fullständighet eller aktualitet av informationen som finns att tillgå på www.evaneos.se.

Följaktligen godkänner samtliga användare att använda den informations om sprids på egen risk. Evaneos SA gör allt för att erbjuda användarna information och / eller verktyg som är korrekt och kontrollerade men kan inte hållas ansvariga för felaktig, bristande tillgång till information och / eller  virus på webbplatsen.

Immaterialrätt

Användarna av webbplatsen www.evaneos.se, lovar att inte reproducera och / eller använda varumärken och logotyper på webbplatsen utan skriftligt tillstånd från SA Evaneos.

Användare av webbplatsen www.evaneos.se samtycker till att inte kopiera, modifiera, reproducera, översätta, sälja, publicera, utnyttja eller sprida i digitalt format eller annat, hela eller delar av informationen, text, bilder, video eller annat innehåll på webbplatsen, det här går enligt bestämmelserna i artikel L112-1 i koden för immateriella rättigheter.
Brott mot dessa bestämmelser utsätter gärningsmannen och alla inblandade för kriminella och civila påföljder som föreskrivs enligt lag.

Evaneos SA samtycker med användarnas rätt till integritet, icke-kollektivt och icke-exklusivt innehåll på vår plattform. Denna rättighet är begränsad till rätten att trycka och / eller spara webbplatsens innehåll för personligt bruk.
All exploatering och/ eller återpublicering av hela eller delar av webbplatsens innehåll i yrkesmässigt eller kommersiellt syfte är strängt förbjudet utan skriftligt medgivande som säger annorlunda från Evaneos SA.

Kontakt

EVANEOS - 27 rue de Mogador - 75009 Paris - Tel 01 82 83 36 36 - contact@evaneos.com