Säker betalning

Evaneos plattform för säker betalning gör det tryggt och smidigt att betala resan online. Via en betalningslänk får du en överblick över din resa och kan enkelt göra en säker transaktion till den lokala researrangören via banköverföring eller med betal- eller kreditkort.

Finansiell garanti

Evaneos har ställt en omfattande finansiell garanti till Atradius som är en av Sveriges och Europas ledande leverantörer av kreditförsäkringar och garantier. Du kan läsa mer om Atradius här eller kontakta dem på nummer +46 8 566 221 00. Atradius finansiella garanti skyddar alla belopp resenären betalar till Evaneos och fungerar som en resegaranti. Evaneos SA är ett franskt företag och kan därför ej ställa resegaranti till Kammarkollegiet. Kammarkollegiets är en svensk organisation som verkar under svensk lagstiftning.

Garanti för din rundresa

Den slutgiltiga reseofferten som du bokar innehåller en specifikation på vilka tjänster som ingår i din rundresa. Om den lokala researrangören mot förmodan inte skulle utföra sitt arbete och av någon anledning inte leverera delar av eller hela resan som specificerats i reseofferten ansvarar Evaneos för att ersätta dessa tjänster direkt via en annan researrangör eller genom att återbetala summan för dessa tjänster.

Kvalitetssäkrade lokala researrangörer

På Evaneos har vi ett helt team dedikerade till att välja ut, bevaka och assistera våra lokala researrangörer. Vår urvalsprocess sker efter strikta kriterier och endast 9% av de researrangörer Evaneos är i kontakt med passerar våra krav och listas därefter på vår plattform. Vårt urval av researrangörer består av engelsktalande experter som är verksamma på destinationen. Läs mer om våra lokala researrangörer här.

Oredigerade resenärsomdömen

Alla recensioner som Evaneos får in från resenärer laddas upp på vår hemsida. Endast resenärer som rest med en lokal researrangör från Evaneos kan lämna feedback online. Alla kommentar visas i sin oredigerade originalversion. Hittills har 97% av våra resenärer varit nöjda!

Pålitlig tredje part

Evaneos fungerar som en stöttande tredje part för både resenären och den lokala researrangören. Vi är alltid tillgängliga för er under planeringsstadiet av er skräddarsydda resa, när er resa pågår samt efter ni kommit hem. Vi finns här som ert support system. Vi ser över er interaktion med den lokala researrangören och stöttar och ger råd om så behövs. Om ni skulle behöva hjälp i kommunikationen med den lokala researrangören vid något tillfälle kan ni alltid kontakta oss.