Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Indien

Planera din rundresa i Indien med en lokal expert
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Indien som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Classic - The Wonders of Rajasthan
Ca. 20 Dagarfrån22 480 kr
Highlights - The Golden Triangle
Ca. 8 Dagarfrån10 120 kr
Northern Highlights in Luxury
Ca. 16 Dagarfrån31 440 kr
Exploring the South - Wildlife and Culture
Ca. 21 Dagarfrån25 860 kr
Classic - Kerala's Spices and Backwaters
Ca. 14 Dagarfrån15 400 kr
West India - Maharashtra and Kanartaka
Ca. 17 Dagarfrån19 110 kr
Palace on Wheels - North West by Train
Ca. 8 Dagarfrån33 500 kr
kombinera
Discover Northeast India and Bhutan
Ca. 16 Dagarfrån32 240 kr
Classic - Kerala and Karnataka
Ca. 21 Dagarfrån15 290 kr
Luxury - Golden Triangle, Jodhpur und Udaipur
Ca. 14 Dagarfrån22 480 kr
North and West Cultural Highlights
Ca. 21 Dagarfrån18 150 kr
City Highlights by Luxury Train
Ca. 9 Dagarfrån33 820 kr

Börja planera din resa

En guid till Indien

I södra Asien ligger den mest folkrika demokratin i världen, även känd som “världens största demokrati” - Indien. Våra professionella reseexperter bor och lever i Indien och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Kritvita stränder, praktfulla tempel och såklart mängder av kossor - här finns jättemycket att se och göra beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Indien, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta färgstarka paradis - utan att missa några smultronställen!

Vad kan man göra i Indien?

Indien är ett fascinerande land som är lika stort som en hel kontinent. Listan på Indiens skatter är lång - från underbara tropiska stränder, till Himalayas salta sjöar, vidare till de stora bergen i Ladakh och en uppsjö av majestätiska templen. Upptäck Tibetanska Himalaya eller se Taj Mahals ojämförbara skönhet eller känn pulsen från storstäder som myllrar av människor och intryck. Din rundresa i Indien ramas in av ljudet från bjällror, musik och böner från templen och blandas med starka färger från de traditionella kläderna "sari" och turbaner. Det är värt att verkligen uppleva detta resmål bortom turiststråken. Res längs vägarna som inte alla resenärer hittar och upplev det sanna Indien i hela sin prakt - en resa till Indien är som att upptäcka en annan värld!

Vad kan man se i Indien?

Med sin enorma storlek och mångfald har Indien verkligen något för alla och oavsett vart du väljer att resa i detta stora land så kommer du att återvända hem med oförglömliga upplevelser. Våra agenter hjälper sina resenärer att hitta det bästa:

  • Hinduismens heligaste stad Varanasi vid floden Ganges är ett perfekt resmål för dig som är intresserad av religion och kultur.
  • Besök någon av de nordliga regionerna Zanskar, Ladakh eller Himachal Pradesh om du lockas av underbar natur, sportiga aktiviteter och andligt djup. Vandra längs branta sluttningarna vid Himalaya och upptäck spirituella samhällen.
  • Besök det färgsprakande området Rajasthan. Här hittar du det berömda och spektakulära Taj Mahal!
  • Planera din Indienresa kring den världsberömda Holifestivalen, då hela Indien förvandlas till ett lapptäcke av färg då människor kastar färgsprakande pigment på varandra.
  • Reser du till Indien på egen hand är det vackra och gröna Kerala en god idé, så även om du tänkt resa till Indien med barn. Här är levnadsförhållanden bland de bästa i landet och förhållandevis litet vilket gör det enkelt att resa runt med tåg eller buss.

När ska man åka till Indien?

Den bästa perioden att åka till Indien är under vinterhalvåret, från november fram till mars. Under juni till augusti rör sig regnperioden genom landet. Men Indien är ett enormt land och skillnaden på klimat mellan olika regioner är påtaglig. Norra Indien kan bli mycket kallt december till januari, medans sydöstkusten och södra Indien drabbas av hårda regn oktober till december.

Behöver man ett visum för att åka till Indien?

Ja, för att kunna resa till Indien som svensk behöver du ett giltigt pass och ett visum, oavsett hur länge du tänkt stanna. Ansökan om visum sker via den indiska ambassaden i Sverige.

Andra länder som du kanske gillar