Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Guatemala

Din rundresa i Guatemala skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Guatemala

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Guatemala?

I Guatemala är mångfalden rent häpnadsväckande, låt dig inte luras av dess ringa storlek, här väntar många fascinerande skatter. Mellan vidsträckta djungler, aktiva vulkaner och Stilla havet på ena sidan och Atlanten på andra sidan är detta ett både öppet och autentiskt land. På din resa till Guatemala kan du upptäcka Tikal, ett av de allra största ruinområdena som finns kvar efter mayacivilisationen. Detta häpnadsväckande område ligger inbäddat ... I Guatemala är mångfalden rent häpnadsväckande, låt dig inte luras av dess ringa storlek, här väntar många fascinerande skatter. Mellan vidsträckta djungler, aktiva vulkaner och Stilla havet på ena sidan och Atlanten på andra sidan är detta ett både öppet och autentiskt land. På din resa till Guatemala kan du upptäcka Tikal, ett av de allra största ruinområdena som finns kvar efter mayacivilisationen. Detta häpnadsväckande område ligger inbäddat i tät djungel. Missa inte chansen att besöka en aktiv vulkan, vulkanen Pacaya ligger inte långt från huvudstaden, Guatemala City. Kända för sin värme och öppenhet är Guatemalanerna perfekta värdar som med glädje delar med sig av lokala traditioner och sedvänjor. Speciellt utvalda av Evaneos kommer din lokala partner hjälpa dig att sätta ihop en resa bortom turiststråken i detta fascinerande land. Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Guatemala

Här hittar du uppslag inför din resa till Guatemala. Något tiotal mil väster om huvudstaden Guatemala City hittar du Atitlánsjön, med all säkerhet en av de allra vackraste i världen. Omgiven av majestätiska berg och spektakulära vulkaner kan den här sjön utforskas med kajak, skärmflygning, eller med mask och snorkel om du föredrar. De fascinerande utgrävningarna av Tikal och El Mirador kommer säkerligen också bli några av dina starkaste minnen från resan. Dessa platser kan bara nås genom att korsa den täta djungeln, omgiven av skränande apor, ovanliga tapirer och kanske till och med pumor. Nästa del av din resa, ta dig till den vackra staden Antigua på 1500 meters höjd. Till stor del förstörd av ett vulkanutbrott på 1800talet är staden inte desto mindre vacker och många av dess monument finns bevarade som ruiner. Här får du en upplevelse av en genuin Guatemalansk stad. Till sist, vad vore en resa till Guatemala utan ett besök till Semuc Champey? Här finner du ett pärlband av små sjöar och vattenfall där du kan bada i det turkosa vattnet, mitt i djungelns grönska.

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage