Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Guadeloupe

Din rundresa på Guadeloupe skapad av en lokal researrangör
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor på Guadeloupe

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Guadeloupe?

Mitt i Karibiska havet ligger Guadeloupe, en av Frankrikes utomeuropeiska departement och en tropisk ö som med sin skönhet för tankarna till paradiset. Guadeloupe består av flera öar men huvudöarna är Grande-Terre och Basse-Terre, de båda skiljs åt av ett sund på bara 50 meter. Här kommer den som älskar sport och äventyr i det gröna få sitt lystmäte. Öarna bjuder på ett tropiskt klimat, orörda tropiska skogar, vattenfall, vulkaner och ljuvligt lj... Mitt i Karibiska havet ligger Guadeloupe, en av Frankrikes utomeuropeiska departement och en tropisk ö som med sin skönhet för tankarna till paradiset. Guadeloupe består av flera öar men huvudöarna är Grande-Terre och Basse-Terre, de båda skiljs åt av ett sund på bara 50 meter. Här kommer den som älskar sport och äventyr i det gröna få sitt lystmäte. Öarna bjuder på ett tropiskt klimat, orörda tropiska skogar, vattenfall, vulkaner och ljuvligt ljummet turkost vatten, de allra bästa av förutsättningar för vandring, forsränning och dykning. Klättra vid vulkanen Soufrière, promenera på ön île de saintes eller bada invid ett vattenfall längs med floden Grand-Rivière, detta är bara några av de härliga aktiviteterna Guadeloupe bjuder på. I huvudorten Pointe-à-Pitre kan du upptäcka någon av de många typiskt karibiska marknaderna, vill du upptäcka det verkligt autentiska Guadeloupe är Basse-Terre en fantastisk del att utforska. Alla resplaner går att anpassa helt efter dina önskemål, tillsammans med den lokala agenten sätter du ihop en rundresa som kommer ge dig minnen för livet! Se mer

Börja planera din resa i Guadeloupe

Här har vi samlat idéer för rundresor på Guadeloupe, låt dig inspireras men kom ihåg att allting går att ändra efter just dina önskemål och behov. Du kommer älska den här fantastiska platsen, med solsken året runt och omgivet av Karibiens klarblå vatten kommer du känna dig som i paradiset. Upplev den unika lokala kulturen med ett besök på marknaderna i exempelvis Pointe-à-Pitre, Saint-Antoine eller på Basse-Terre. Fortsätt med ett besök i de botaniska trädgårdarna eller se de vackra orkidéerna på berget Deshaies. Längtar du efter en pulshöjande upplevelse så är forsränning en god idé, känn adrenalinet när du rusar ner för vattenfallet Vauchelet. För den mindre äventyrlige är en stillsam tur med kajak på lagunen vid Morne Rouge en härlig utflykt. Längs med Guadeloupes kuster finns också fantastiska marina rikedomar, ta dig ut på en dyk- eller snorkeltur och njut av de spektakulära färgerna och djurlivet.

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage