Destinationer
Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman

Galapagosöarna Exotiska djur och vacker natur

 • Klassiska sevärdheter
Under denna 8 dagar långa rundresa kommer ni att uppleva Galapagos otroligt rika biologiska mångfald och vackra natur. Ni kommer att få njuta av guidade utflykter och spännande aktiviteter i kombination med egentid, där ni kan uppleva öarna på egen hand eller bara koppla av på stranden! Ni kommer att åka mycket båt och ha möjlighet att uppleva djurlivet både på och under ytan o...

Under denna 8 dagar långa rundresa kommer ni att uppleva Galapagos otroligt rika biologiska mångfald och vackra natur. Ni kommer att få njuta av guidade utflykter och spännande aktiviteter i kombination med egentid, där ni kan uppleva öarna på egen hand eller bara koppla av på stranden! 

Ni kommer att åka mycket båt och ha möjlighet att uppleva djurlivet både på och under ytan och se djur som sköldpaddor, hajar, sjölejon och leguaner. Spendera en av dagarna på en av världens mest kända stränder Tortuga Bay där ni kan sola & bada och bara njuta av en kritvit strand, turkostblått vatten och vilda exotiska djur. 

Detta är ett reseförslag framtaget av vår svensktalande reseexpertEmelie som bor och lever på Galapagos! Förslaget är framtagit för att ge er inspiration på vad man kan se och göra på detta unika resmålet. Förslaget går att boka som det är, men det är också möjligt att skräddarsy en resa helt efter era önskemål och behov. Ni kan alltså bestämma hur många dagar ni vill vara borta, vilka ni reser med och vad för aktiviteter och utflykter ni vill göra!


Se mer

Program dag för dag

En skräddarsydd rundresa

Rundresan har skapats av vår researrangör i syfte att inspirera dig. Varje del av resan kan sedan anpassas efter dina önskemål och behov: allt från typ av boende, aktiviteter och längd på resan.

Dag 1: Ankomst: Baltra - Santa Cruz

Ni blir upphämtade av en privat engelsktalande guide på flygplatsen som hjälper er över från Baltra till Santa Cruz. Väl på Santa Cruz åker ni genom höglandet till Rancho Primicias, där ni har möjligheten att se sköldpaddor. Efter detta äter ni lunch i höglandet innan ni åker in till Puerto Ayora och har möjligheten att uttforska Charles Darwin museét. Dagen avslutas på ert hotell mitt inne i Puerto Ayora.

- Transport: PRIVAT från flygplatsen i Baltra till Puerto Ayora (cirka 45 minuter)

- Guide: Engelsktalande privat naturguide.

- Måltider: Frukost, lunch

Etapper:
Baltra Island, Santa Cruz

Dag 2: Santa Cruz: Båtutflykt

Redan vid 8 på morgonen blir ni upphämtade på ert hotell för att påbörja dagens äventyr, en båtutflykt till en obedbodd ö. Det blir antingen Santa Fe, Plazas, Bartolome eller Seymour. Ni återvänder till Santa Cruz runt 16.00.

- Transport: DELAD (heldag 6-7 timmar)

- Guide: Engelsktalande privat naturguide.

- Måltider: Frukost, lunch

Etapper:
Santa Cruz

Dag 3: Santa Cruz: Egen tid

Idag har ni en heldag att njuta av på denna underbara ö. Varför inte spendera dagen på en av världens mest kända stränder, Tortuga Bay. Här kan ni njuta av klartblått vatten och vildadjur överallt.

- Transport: INGEN
- Guide: INGEN GUIDE

- Måltider: Frukost

Etapper:
Santa Cruz

Dag 4: Santa Cruz: Tour de Bahía

Idag har ni hela förmiddagen fri att njuta av denna underbara ö. Efter lunch är det dags för en utflykt längst kusten av Santa Cruz. Ni kommer att åka iväg med en större grupp men med en privat engelsktalande guide.

- Transport: DELAD (cirka 3 timmar)

- Guide: Engelsktalande privat naturguide.

- Måltider: Frukost

Etapper:
Santa Cruz

Dag 5: Santa Cruz: Egentid - Isabela

Efter att ha haft en lugn förmiddag är det dags att fortsätta till nästa ö, Isabela. Ni åker med en offentlig fartbåt från Santa Cruz till Isabela (cirka 2.5 timmar).

- Transport: DELAD (2.5 timmar speedboat)
- Guide: Engelsktalande privat naturguide (vid ankomst till Isabela).

- Måltider: Frukost

Etapper:
Santa Cruz, Isabela Island

Dag 6: Isabela: Los Tuneles

Efter en stadig frukost på ert hotell är det dags att bege sig ut längst Isabelas kust mot Cabo Rosa, som är enorma lavatunnlar och ett snorkelparadis. Här kommer vi definitivt se en hel del unika djur som till exempel sjölejon, stora sköldpaddor eller hajar.

- Transport: DELAD (heldag 6-7 timmar) 

- Guide: Engelsktalande privat naturguide

- Måltider: Frukost, lunch

Etapper:
Isabela Island

Dag 7: Isabela - Santa Cruz: Egentid

Idag åker ni snabbåten tillbaka till Santa Cruz igen. Eftersom att ni åker tillbaka väldigt tidigt på morgonen, äter ni frukost i Puerto Ayora. Ni har sedan resten av eftermiddagen att njuta på egen hand.

- Transport: DELAD (2.5 timmar speedboat)
- Guide: INGEN GUIDE

- Måltider: Frukost

Etapper:
Isabela Island, Santa Cruz

Dag 8: Hemresa

Idag bli ni upphämtad från ert hotell i Puerto Ayora och körda till flygplatsen i Baltra. Därifrån flyger ni tillbaka till fastlandet och tillslut tillbaka hem till Sverige.

- ​Transport: DELAD (2.5 timmar speedboat)
- Guide: INGEN GUIDE

- Måltider: Frukost

Etapper:
Santa Cruz

Baltra Island Santa Cruz Isabela Island

Prisdetaljer

Denna rundresa går att skräddarsy efter dina önskemål

Prisförslaget gäller denna specifika resa och tanken är att bara ge en idé kring vad det kan kosta för destinationen du valt. Senare under reseplaneringen kommer vår lokala researrangör skräddarsy din rundresa utefter just din budget.

Priset för resan börjar från 10 210 kr / 8 dagar
Exempelpris under lågsäsong, exklusive internationella flyg
6 Pers
Pris per person10 210 kr
Vänligen notera att detta pris kan variera kraftig beroende på hög och lågsäsong. För ett specifikt prisestimat och slutgiltigt pris vänligen kontakta den lokala reseexperten.

Priset inkluderar

 • Hotellnätter
 • Transport
 • Utflykter
 • Engelsktalande guider
 • Frukost varje dag

I priset ingår inte

 • Flygresa
 • Inträde till Galapagos nationalpark (120 USD)
 • Inträde till Galapagos nationalpark (120 USD) Båttaxi (1 USD mellan varje o)
 • Dricks
 • Extra aktiviter som ej är nämnda här

Är du intresserad av att boka eller anpassa denna rundresa? Skicka in en bokningsförfrågan för att gå vidare!

Vidare till bokningsförfrågan Se alla rundresor på Galapagosöarna (8)

Fler reseidéer