Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Galapagosöarna

Planera din rundresa på Galapagosöarna med en lokal expert
Beskriv din drömresa och få ett förslag - Gratis och utan åtaganden
Jag vill resa
Som par
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor på Galapagosöarna som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
kombinera
Galapagos Nature Cruise
Ca. 8 Dagarfrån26 920 kr
kombinera
Naturalist Tour
Ca. 8 Dagarfrån14 600 kr
kombinera
Wonders of the Galapagos
Ca. 8 Dagarfrån35 130 kr
kombinera
Finch Bay Complete Tour
Ca. 8 Dagarfrån30 790 kr
kombinera
Island Hopping
Ca. 7 Dagarfrån15 960 kr
kombinera
Discover Galapagos' Beauty
Ca. 10 Dagarfrån63 090 kr
kombinera
Highlights Tour
Ca. 9 Dagarfrån43 020 kr
kombinera
Continental Ecuador And Galapagos Islands
Ca. 14 Dagarfrån23 150 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

En resa utöver det vanliga

Upptäck Galapagosöarna med Evaneos

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda resebyråer på Galapagosöarna som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokala resebyråer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Galapagosöarna. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Så går det till att boka en resa via Evanoes

  • Kom i kontakt med en lokala experten från en av våra resebyråer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan".
  • Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig. 
  • Du diskuterar med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.
  • Om du vill gå vidare och boka din resa skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform 

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med den lokala experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare. 

När man bokar med en lokal researrangör via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt! 

Vi finns här om du har frågor eller funderingar per mail Kontakta@evaneos.se eller på telefon 08 44 63 28 19. 

En guide till Galapagosöarna

Utanför Ecuadors kust, mitt ute i Stilla havet, hittar du Galápagosöarna. Våra professionella reseexperter bor och lever i Ecuador och känner till de bästa platserna både här och på Galápagos nitton öar. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Blåfotade fåglar, uråldriga sköldpaddor, kritvita stränder och vulkaner - här finns jättemycket att se och uppleva. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Galápagosöarna. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av dessa fascinerande öar - utan att missa några spännande sevärdheter!


Vad kan man se på Galápagosöarna?

Paradisstränder kantas av karga berg och mängder av fåglar, pingviner och leguaner. Cirka 1000 kilometer väster om Ecuador ligger ögruppen Galápagos. För dig som är intresserad av djur och natur finns här minst sagt mängder att upptäcka. Våra agenter delar med sig av sina bästa tips: 

  • Besök ornitologens favoritö Isla Española - där fåglarna regerar. Här på denna 4 miljoner år gamla ö kan du underhållas av den blåfotade sulans intressanta parningsdans, spana på albatrosser och snorkla med sjölejon i vackra Gardner Bay.
  • Den kaktustäckta röda lilla ön Isla Plaza  är berömd för sitt marina djurliv. Här njuter både sälar och sjölejon av solen ute på klipporna.
  • På Isla Santa Fé hittar du stora leguaner och härliga stenstränder.
  • Insup den avslappnade atmosfären på Isla Rábida. Här vid grottorna i den röda sanden ligger leguaner och sjölejon och vilar.
  • Längtar du efter lugn och ro bör du styra kosan mot Isla Isabela - den största och mest traditionella av öarna. Här kan du besöka små byar och titta på de söta galápagospingvinerna.  


Vad kan man göra på Galápagosöarna?

Här upptäcker du världens mest intressanta djur och natur. Särskilt intressanta är det stora antalet endemer, det vill säga djurarter som är så pass sällsynta att de bara finns på en plats i världen. Forskare har länge varit intresserade av Galápagos unika djur och natur. En av dem var Charles Darwin som här uppkom med sin teori om naturligt urval. Men du behöver inte vara forskare för att fascineras av dessa världsarvslistade öar. Varför inte ta en heldag i solen på röda och kritvita stränder? Eller snorkla med havssköldpaddor, klättra uppför kullen på ön Bartolome, kryssa mellan öarna eller promenera i lavagrottor på Santa Cruz? Listan på aktiviteter är lång och här väntar ett äventyr för alla åldrar!

När ska man resa hit?

Det sköna klimatet gör att du kan besöka Galápagosöarna året om, då medeltemperaturen årligen brukar ligga mellan 16-31 grader. Här finns dock två årstider - den fuktiga perioden mellan december till maj, och den torra årstiden som infaller från maj till december.

Andra länder som du kanske gillar