Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Filippinerna

Planera din rundresa på Filippinerna med en lokal expert
Beskriv din drömresa och få ett förslag - Gratis och utan åtaganden
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Filippinerna som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Bohol and Boracay - Jungle and Beach
Ca. 15 Dagarfrån28 270 kr
Highlight Tour - Discovery of Central Visayas
Ca. 14 Dagarfrån25 520 kr
Palawan - Luxury Tour
Ca. 10 Dagarfrån32 880 kr
The Best Beaches in the World
Ca. 21 Dagarfrån56 270 kr
Cordillera Rice Terraces, Siquijor and Bohol
Ca. 15 Dagarfrån23 780 kr
Palawan - Beaches and Underground River
Ca. 15 Dagarfrån38 900 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa

Filippinerna och dess 7000 öar hittar du i Sydostasien i västra Stilla havet. Våra professionella reseexperter bor och lever i Filippinerna och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Gröna ristertasser, paradisstränder och exotiska djur - här finns jättemycket att se och göra beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av landet, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta natursköna paradis - utan att missa några smultronställen!

Vad kan man göra på Filippinerna?

Låt landets spektakulära landskap, flora och fauna spela huvudrollen. Är det en aktiv rundresa på Filippinerna som lockar så föreslår vi att du besöker någon av de 7000 öarnas fantastiska dyksiter, där du sannolikt kommer att förtrollas av de vackra färgerna och det sprudlande djurlivet. Ta dig vidare på en vandring genom frodig djungel och kom nära en majestätisk aktiv vulkan. En båttur på en av världens längsta underjordiska floder är en annan härlig utflykt som garanterat kommer att ge minnen för livet. Om du vill resa till Filippinerna med barn föreslår vi att ni upptäcker öarna med dess kritvita stränder och varför inte åka på delfin- eller valskådning? Toppa resan med att besöka de vackra gröna risterasserna.

Vad kan man se på Filippinerna?

Filippinerna är ett land av kontraster. Från det hektiska Manila där kolonial spansk arkitektur blandas med toppmoderna skyskrapor, till öarnas täta djungler och orörda stränder. I detta land som fortfarande är relativt oupptäckt av resenärer finns något för alla. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

  • Tyvärr är det praktiskt taget omöjligt att besöka alla Filippinernas 7000 öar. Lyckligtvis bjuder Luzon, landets huvudö på otroligt omväxlande och fascinerande landskap - en ren dröm för den som vill upptäcka naturen på vandring.
  • I Pagudpud finner du makalösa risterasser, gröna berg och ljuvliga stränder.
  • Om det är avkoppling du söker så föreslår vi att du tar dig till öarna Bohol, Malapascua och Siquijor, som erbjuder drömlika vyer. Här hittar du spektakulära korallrev, vatten så blått att du inte kan skilja det från himlen och prunkande tropiska trädgårdar.
  • Undersök livet under ytan i marinparken Bogor eller runt korallreven utanför ön Miniloc.
  • Res på världens största underjordiska flod i Sabang eller vandra genom djungeln på utkik efter varaner, apor och exotiska fåglar.
  • Eller varför inte ta en kryssning och skåda delfiner runt ön Balicasag? En resa till Filippinerna är full av möten, starka upplevelser och djup avkoppling.

När ska man åka till Filippinerna?

Den bästa perioden är mellan mitten av december och mitten av maj, då risken för tyfoner är som minst. Ett råd är att resa i juni eller juli då risterasserna är som allra vackrast.

Hur tar man sig till Filippinerna?

Många flygbolag gör sträckan Stockholm Arlanda - Manila. Med lite framförhållning kan du hitta en tur-retur biljett för 5000-8000 kr. Räkna med att resan tar minst 14 timmar med ett byte.

Andra länder som du kanske gillar