Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Filippinerna

Din unika resa på Filippinerna skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Filippinerna som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Jungles and Beaches of Bohol and Boracay 
Ca. 15 Dagarfrån28 110 kr
 Discover the Central Visayas
Ca. 14 Dagarfrån25 380 kr
Luxury in Palawan
Ca. 10 Dagarfrån32 700 kr
The Best Beaches in the World
Ca. 21 Dagarfrån55 960 kr
Cordillera Rice Terraces, Siquijor and Bohol
Ca. 15 Dagarfrån23 650 kr
The Beaches and Underground Rivers of Palawan
Ca. 15 Dagarfrån38 680 kr
Let's Go Diving
Ca. 13 Dagarfrån20 650 kr
Off the Beaten Path
Ca. 13 Dagarfrån17 210 kr
Luxurious Romantic Getaway
Ca. 12 Dagarfrån27 680 kr
Best of Palawan
Ca. 12 Dagarfrån22 080 kr
Surf's Up Siargao
Ca. 11 Dagarfrån18 320 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Filippinerna och dess 7000 öar hittar du i Sydostasien i västra Stilla havet. Våra professionella reseexperter bor och lever i Filippinerna och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj. 

Våra resor är individuella och du reser själv eller med ditt eget resesällskap på de datum du själv väljer! Din lokala reseexpert kommer att skräddarsy din resa till Filippinerna efter dina önskemål så berätta din intressen och preferenser. 

Gröna ristertasser, paradisstränder och exotiska djur - här finns jättemycket att se och göra beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av landet, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Din tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta natursköna paradis - utan att missa några smultronställen!

Din lokala reseexpert finns även där för dig hela tiden under resans gång. När du väl är på plats i Filippinerna fungerar din expert som ditt lokala stöd som du alltid kan höra av dig till om du har frågor eller behöver hjälp! 

En guide till Filippinerna

Vad kan man göra på Filippinerna?

Låt landets spektakulära landskap, flora och fauna spela huvudrollen. Är det en aktiv rundresa på Filippinerna som lockar så föreslår vi att du besöker någon av de 7000 öarnas fantastiska dyksiter, där du sannolikt kommer att förtrollas av de vackra färgerna och det sprudlande djurlivet. Ta dig vidare på en vandring genom frodig djungel och kom nära en majestätisk aktiv vulkan. En båttur på en av världens längsta underjordiska floder är en annan härlig utflykt som garanterat kommer att ge minnen för livet. Om du vill resa till Filippinerna med barn föreslår vi att ni upptäcker öarna med dess kritvita stränder och varför inte åka på delfin- eller valskådning? Toppa resan med att besöka de vackra gröna risterasserna.

Vad kan man se på Filippinerna?

Filippinerna är ett land av kontraster. Från det hektiska Manila där kolonial spansk arkitektur blandas med toppmoderna skyskrapor, till öarnas täta djungler och orörda stränder. I detta land som fortfarande är relativt oupptäckt av resenärer finns något för alla. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

  • Tyvärr är det praktiskt taget omöjligt att besöka alla Filippinernas 7000 öar. Lyckligtvis bjuder Luzon, landets huvudö på otroligt omväxlande och fascinerande landskap - en ren dröm för den som vill upptäcka naturen på vandring.
  • I Pagudpud finner du makalösa risterasser, gröna berg och ljuvliga stränder.
  • Om det är avkoppling du söker så föreslår vi att du tar dig till öarna Bohol, Malapascua och Siquijor, som erbjuder drömlika vyer. Här hittar du spektakulära korallrev, vatten så blått att du inte kan skilja det från himlen och prunkande tropiska trädgårdar.
  • Undersök livet under ytan i marinparken Bogor eller runt korallreven utanför ön Miniloc.
  • Res på världens största underjordiska flod i Sabang eller vandra genom djungeln på utkik efter varaner, apor och exotiska fåglar.
  • Eller varför inte ta en kryssning och skåda delfiner runt ön Balicasag? En resa till Filippinerna är full av möten, starka upplevelser och djup avkoppling.

När ska man åka till Filippinerna?

Den bästa perioden är mellan mitten av december och mitten av maj, då risken för tyfoner är som minst. Ett råd är att resa i juni eller juli då risterasserna är som allra vackrast.

Hur tar man sig till Filippinerna?

Många flygbolag gör sträckan Stockholm Arlanda - Manila. Med lite framförhållning kan du hitta en tur-retur biljett för 5000-8000 kr. Räkna med att resan tar minst 14 timmar med ett byte.

Andra länder som du kanske gillar