Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Fiji

Din skräddarsydda rundresa på Fiji
Planera & boka med en lokal reseexpert. En komplett rundresa: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skapad för dig. Få ett förslag, gratis och utan förpliktelser!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Fiji som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Fiji

Fiji är en ögrupp i Stilla havet som består av många mindre öar, många av dem har endast ett hotell! Detta är ett sant tropiskt paradis. Enda sättet att ta sig i mellan Fijis olika öar är med båt, helikopter eller sjöflygplan. Här finns inget som stör lugnet och är det lätt att finna ro.

En resa till Fiji är inte komplett  utan att prova på att dyka eller snorkla. Vattnet kring Fijis öar är kristallklart och under ytan sprudlar det av liv. En bra rundresa till Fiji tar dig till några olika öar där du bor på noggrant utvalda hotell och där du har några dagsutflykter som tar dig till de bästa stränderna och de finast vattnen. 

För att du ska kunna planera just din drömresa till detta paradis samarbetar vi med en lokal reseexpert baserad i Still havet. Hon kan allt om denna ögrupp och känner till de bästa hotellen och hur man tar sig runt på bästa sätt. 

Kom i kontakt med vår reseexpert genom att skicka in en bokningsförfrågan. Det är gratis att bolla idéer. Du bokar endast om du får ett reseförslag som passar!  

Andra länder som du kanske gillar