Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Välj din destination!

Afrika

Känt som mänsklighetens vagga är Afrika idag en destination bevarad från de stora massorna av turister och ett paradis för den som vill göra en resa utöver det vanliga! Åk till Etiopien och beundra Lucy, den ”första människan”, du kommer med all säkerhet att falla för charmen hos detta till stor del fortfarande oupptäckta land. Fortsätt sedan söderut till Kenya, Tanzania och Sydafrika och njut av de storslagna landskapen och det fascinerande djurlivet. Afrika bjuder också på en kulturell rikedom, så missa inte att möta och ta del av kulturen till några av de unika etniska grupperna. Låt dig svepas med av Afrikas charm!

Asien

Asien har framtiden framför sig! En växande befolkning, natur som får dig att tappa andan och en enorm drivkraft och dynamik som gör Asien till ett resmål som inte lämnar någon oberörd. Upplev kontrastrika Indien där andlighet och uråldrig tradition möter det urbana och framåtsträvande. Besök Kina och njut av dess mångfald av vackra och dramatiska landskap, eller låt dig hänföras av en av dess växande storstäder. Hitta lugnet på en paradisstrand i Sydostasien eller besök mytomspunna tempel dolda långt inne i djungeln. I Asien finner du både stadens puls och templets lugn. Vad som är säkert är att du kommer vilja komma tillbaka!

Europa

Några hundra kilometer hemifrån, för en kortare eller för en lite längre vistelse, bjuder Europa på oräkneliga möjligheter att utforska. För den som älskar historia och vacker arkitektur är detta himmelen. Välj mellan några av världens vackraste storstäder till de mer lantliga byar med bevarad charm. Europas många nationalparker, oräkneliga sjöar, vackra floder och hav gör det till ett perfekt resmål även för den som söker en aktiv semester i det fria. Låt Europa hänföra och förvåna dig!

Mellanöstern

Välkommen till mellanöstern, civilisationernas vagga och hem till fascinerande mångtusenårig historia och kultur. Detta område har många fantastiska gömda skatter som är nästintill oupptäckta av turister och resenärer. Att ge sig av till mellanöstern är att dyka ned i den persiska kulturen i Iran och att följa den mytomspunna silkesvägen. Fortsätt din resa i området med ett besök i det fullkomligt häpnadsväckande Petra i Jordanien eller med att känna historiens vingslag inför Klagomuren i Jerusalem. Är det naturupplevelser som lockar? Sola dig i avskildhet på någon av Omans vackra stränder eller låt dig hänföras av Jordaniens röda Wadi Rum-öken. Missa inte ett stopp vid det otroliga Döda havet. Här finner du också stora kontraster, som i det ultramoderna Dubai. Mellanöstern är verkligen ett nav för civilisationer och kulturer, det här fantastiska området kommer inte att lämna någon oberörd!

Oceanien

Den ultimata resan, ta dig till andra sidan jorden! I Oceanien hittar du paradisöar som Nya Kaledonien där du kommer känna dig som att du kommit till världens ände. Se Nya Zeeland med dess häpnadsväckande dramatiska landskap, se de aktiva vulkanerna och glaciärerna. Upptäck någon av Polynesiens många vackra och avskilda öar. Här finner du också den vilda jätten Australien. Utforska det otämjda inre Australien och den majestätiska röda Ayers rock. Snorkla i stora barriärrevet eller njut av gröna skogar och vackra stränder i norr. I Oceanien kommer dina resedrömmar att bli verklighet!