Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Resans längd
Typ av resa
Resa med guide
Pris
Pris från 9 570 kr till 18 520 kr
Internationellt flyg (ingår vanligtvis inte)

Res runt på Kuba med en komplett resplan - på egen hand med ett lokalt stöd

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda researrangörer på Kuba som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokalaresearrangörer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta. Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala exper...

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvaldaresearrangörer på Kubasom kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokalaresearrangörerskaparrundresor som är 100% skräddarsyddaefter dig som resenär ochdu kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap ochlokala expertisskapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen attuppleva det riktiga Kuba. De vet hur man planerar en resa där varje resenärfår ut det mesta av sin semester. För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg attallt går att anpassa efter dig!

Läs mer

Sortera efter
6 Reseidéer för Kuba
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill!
Få ditt förslag
Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage