Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Kuba

Din unika resa på Kuba skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Kuba som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Highlights of Cuba Tour
Ca. 10 Dagarfrån13 600 kr
Fly And Drive From Santiago To Havana 
Ca. 14 Dagarfrån21 210 kr
Nature Tour: Havana And Cayo Santa Maria
Ca. 12 Dagarfrån17 390 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Kuba är en östat i Karibien som består av huvudön Kuba, Isla de la Juventud och flera arkipelager. Våra professionella reseexperter bor och lever i Kuba och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Kaffeplantage, paradisöar, salsa och cigarrer - här finns jättemycket att se och göra. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Kuba, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av denna färgstarka ö - utan att missa några spännande sevärdheter!

Vad ska man göra på Kuba?

Är du intresserad av dykning, en romantisk smekmånad, eller kanske en kulturell och autentisk resa? På Kuba finns något för alla smaker! Njut av kritvita stränder, turkost vatten och svingande palmer. Känn stämningen från den passionerade salsan, överallt finns rytmen och tonerna av mambo och cha cha cha... Lär dig mer om Kubas intressanta historia - gå i Che Guevaras fotspår och upptäck ett rikt kolonialt arv. Med sina paradisstränder, latinska gatufester och charmiga pastellfärgade hus, är Kuba en destination i romantikens, passionens och känslornas tecken! Dessutom är det den perfekta ön för dig som reser i lugn och ro med barn och vill njuta av vacker natur och roliga aktiviteter.

Vad ska man se på Kuba?

  • En resa till Kuba börjar vanligtvis i Havanna. Här väntar dig eufori från kubanska fester, provsmakning av rom och cigarrer, och gamla amerikanska bilar som susar nerför gatorna och förbi de färgstarka husen.
  • Efter den färgsprakande huvudstaden kan du resa till Trinidad, som anses vara öns vackraste stad. Promenera längs de smala gatorna som är kantade med vackra historiska hus.
  • Res söderut till den kubanska revolutionens vagga - Santiago de Cuba, som även är en magnifik kulturstad.
  • Upptäck paradiset på ön Cayo Coco och gör utflykter till kaffeplantage och tobaksodlingar i gröna Viñalesdalen.

När ska man resa till Kuba?

Med sitt tropiska klimat är det varmt och skönt här året om. Då och då får ön besök av tropiska cykloner, men de är sällan av allvarlig karaktär.

Behöver man ett visum för att resa till Kuba?

Ja, svenska medborgare behöver visum för vistelser här under 90 dagar. Dessutom måste ditt pass vara giltigt i minst sex månader efter din hemresa från Kuba.

Andra länder som du kanske gillar